До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів з міжсезонних колекцій, які варто приміряти вже зараз

Міжсезонні колекції вже з'являються у магазинах. Часто саме в них дизайнери створюють базові позачасові речі, які служитимуть ще дуже довго. Однак і тут є свої тренди, які змушують серце битися частіше. Ми вибрали 5 найцікавіших пропозицій, які можна і потрібно спробувати.

Штани + сукня

Поєднання штанів з сукнею – не найочевидніше, зате яке практичне. Воно буде доречним вже прохолодними серпневими вечорами, допоможе продовжити життя улюбленій літній сукні, навіть найлегшій, і при цьому візуально витягне фігуру. Шанувальникам мінімалізму натхнення варто шукати в колекції Jil Sander Pre-Fall 2019, Джейсон Ву показує, як цю пару вписати в офісний дрес-код, а богемні історії ховаються у Etro і Missoni.

Реклама
Jil Sander Pre-Fall 2019
Etro Pre-Fall 2019
Emilia Wickstead Pre-Fall 2019
Затишне пончо

Пончо – універсальна річ для мінливого міжсезоння. З одного боку, воно не займе багато місця у валізі, а з іншого – без проблем врятує під час несподіваного похолодання. До того ж, його можна носити до пізньої осені, адже в парі зі светром або вовняним кардиганом воно стане чудовою альтернативою пальта.

Joseph Pre-Fall 2019
Gucci Pre-Fall 2019
Chloe Pre-Fall 2019
Об'ємні штани

Дизайнери ніяк не наситяться 1980-ими. Цього разу під їхню пильну увагу потрапили штани-банани, що вирізняються додатковим об'ємом в області стегон, м'якими защипами і високою талією. Носити їх можна з будь-якими блузками і светрами. Якщо хочеться підкреслити дух вісімдесятих, то нехай вони будуть з чіткою лінією плеча. А взуття краще обрати на підборах.

Balmain Pre-Fall 2019
Altuzarra Pre-Fall 2019
Isabel Marant Pre-Fall 2019
Клітинна будова

Чим ближче осінь, тим більше клітинки хочеться бачити у своєму гардеробі. При цьому практично немає значення, якою вона буде: тартан чи "принц Уельський", віші чи аргайл. Головне, аби подобалася її власниці і вписувалася в уже наявний гардероб. У колекціях Pre-Fall 2019 можна знайти чимало прикладів, коли в одному образі поєднуються одразу кілька видів клітинки.

Prabal Gurung Pre-Fall 2019
Ralph Lauren Pre-Fall 2019
Preen by Thornton Bregazzi Pre-Fall 2019
Знову до школи

Поки школярі в серпні готуються до нового навчального року, модниці, які вже давно поклали свої дипломи на полиці, можуть сміливо віддатися ностальгії і скласти свої образи на цю тему. Особливо, коли в міжсезонних колекціях стилістика преппі розвинена дуже широко: гра з об'ємами у Thom Browne, зі спортивним настроєм у MSGM і з присмаком романтики у Missoni.

Thom Browne Pre-Fall 2019
Missoni Pre-Fall 2019
MSGM Pre-Fall 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.