До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів з міжсезонних колекцій, що варті уваги

Міжсезонні колекції Pre-Fall 2021 вже з’являються на полицях крамниць, щоб стати першими модними ластівками прийдешньої осені. На відміну від подіумних колекцій, тут можна знайти більш позачасові й базові речі, які слугуватимуть справді довго. Ми уважно вивчили останні пропозиції модних брендів і вибрали п’ять трендів, з якими захочеться швидше зануритися в осінню меланхолію.

Saint Laurent Pre-Fall 2021
Укорочений жакет

Уже прохолодні серпневі вечори — ідеальний час, щоб приміряти вкорочений жакет, який має набагато цікавіший вигляд, порівнюючи з класичними варіаціями на тему блейзерів. Його можна носити як соло, поєднуючи із сукнею на тонких бретельках, так і в парі зі штанами або суворою спідницею відповідного кольору. Нам подобається як укорочені жакети переосмислили в Nina Ricci й JW Anderson. Серед українських брендів радимо звернути увагу на останню капсулу TOTE.

Реклама
Nina Ricci Pre-Fall 2021
JW Anderson Pre-Fall 2021
TOTE
Темні кольори

Ми звикли, що квітчастий принт уже давно став синонімом справжнього літа, але не менш ефектний вигляд флористичні мотиви мають і в осінньому гардеробі. Щоб органічно вписати їх у ваші костюми з оксамиту і вовни, пропонуємо сфокусуватися на квітах у драматичній колірній палітрі. Складно не захопитися квітчастими експериментами Erdem, Brock Collection і Tory Burch.

Brock Collection Pre-Fall 2021
Tory Burch Pre-Fall 2021
Erdem Pre-Fall 2021
Широкі сукні

Наша повсюдна охота до комфорту закономірно вплинула й на колекції модних брендів. Відповіддю дизайнерів на наше бажання почуватися розслаблено, але водночас елегантно стали широкі й мінімалістичні сукні в колекціях Pre-Fall 2021. Вони гарні абсолютно в усьому — не обмежують рухів, самодостатні й легкі в стилізації. Ідеальну модель на щодень продемонстрували бренди Proenza Schouler і Jil Sander, а ось вечірню тему найкраще розкрито в Oscar de la Renta.

Proenza Schouler Pre-Fall 2021
Jil Sander Pre-Fall 2021
Oscar de la Renta Pre-Fall 2021
Оптимістичний жовтий

Не дарма Pantone назвав жовтий одним з головних кольорів 2021 року. Модні дизайнери вирішили, що не обійтися без його оптимізму і прийдешньої осені. До того ж вони пропонують не грати з різноманітністю його відтінків, а робити ставку на чистий і яскравий колір. Особливо вподобали його в Moschino, No.21 і 3.1.Phillip Lim.

Moschino Pre-Fall 2021
No.21 Pre-Fall 2021
3.1.Phillip Lim Pre-Fall 2021
Плісування

Плісування — ще один вічний тренд, який з гідною подиву періодичністю потрапляє до списків найбажаніших. Дизайнери люблять його передусім за багатогранність — у міжсезонній колекції Thom Browne воно має по-шкільному строгий, але й іронічний вигляд водночас, у Gucci навіває спогади про ретро-естетику, а Off-White органічно вписали його в мінімалістичний діловий образ сірого кольору.

Thom Browne Pre-Fall 2021
Gucci Pre-Fall 2021
Off-White Pre-Fall 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.