До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити сірий костюм ненудно

Сірий брючний костюм дивовижно універсальний. Його можна одягнути в офіс або на ділову зустріч, вирушити в ньому на вечірку або відвідати цікаву виставку – все це можливо за умови правильної стилізації образу. Vogue.ua показує 5 способів носити сірий брючний костюм цієї осені.

Salvatore Ferragamo осінь-зима 2019/2020
На кожен день

Александр Венг відомий своїми яскравими інтерпретаціями міського вуличного стилю. У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнер представив брючний костюм зі вставками чорної шкіри. Щоб надати образу невимушеної формальності, залишається додати білу майку James Perse і масивні кросівки Balenciaga's Triple S.

Реклама
Alexander Wang осінь-зима 2019/2020

<b>серый костюм 1</b>

Яскраві деталі

Щоб прагматичний і нудний брючний костюм заграв новими барвами, достатньо яскравого акценту. Versace пропонують вирішити питання за допомогою шовкової різнобарвної блузки і ефектних сережок-кілець. У такому образі легко податися на модний івент. А помаранчева водолазка Victoria Beckham матиме гарний вигляд з приталеним піджаком Totême і відповідними штанами. Золоті прикраси допоможуть підкреслити колір і додати завершального блиску образу.

Versace осінь-зима 2019/2020

<b>серый костюм 2</b>

50 відтінків сірого

Той, хто сказав, що монохромний сірий ансамбль – це нудне поєднання, вочевидь не знає, як правильно стилізувати цей образ. Щоб однотонний ансамбль мав цікавий вигляд, достатньо погратися з відтінками сірого і додати кілька контрастних текстур в образ: на плечі накинути двобортне пальто, взути шкіряні ботильйони і зібрати піджак на талії за допомогою лаконічного ременя. Якщо хочеться приміряти новий тренд цієї осені, то рукави піджака слід заправити в високі рукавички, як це робить Дріс Ван Нотен.

Dries Van Noten осінь-зима 2019/2020

<b>серый костю 3</b>

Діловий дрес-код

Жоден діловий дрес-код не залишається без ідеально скроєного сірого костюма для офісу. Так, цієї осені Stella McCartney показали небанальний сірий брючний ансамбль – приталений піджак дизайнер заправила в вільні штани з накладними кишенями. Заключним акцентом стали ботильйони на товстій підошві.

Stella McCartney осінь-зима 2019/2020

<b>серый костюм 4</b>

Вечірній час

Привабливість сірого костюма полягає в тому, що всього лише за допомогою кількох простих рухів він перетворюється на вечірній образ. Якщо вдягнути жакет Prada в формі пісочного годинника з відповідними конічними штанами і додати білий шовковий топ з оригінальними кришталевими сережками – образ для галасливої вечірки готовий.

Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020

<b>серый костюм 5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.