До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів вписати кроп-топ у офісний дрес-код

Цього літа в моді панують укорочені топи, блузи та футболки. Знамениті дівчата від Джіджі Хадід до Емілі Ратаковскі щосили демонструють актуальність нового тренду. Модниці поєднують такі топи з брючними ансамблями, штанями і джинсами з високою посадкою і одягають на водолазки і сукні, так створюють складні силуети. Vogue.ua зібрав п'ять креативних способів стилізувати укорочені сорочки, майки і топи в межах офісного дрес-коду.

Streetstyle
З костюмом

Традиційно жодне літо не минає без лляних костюмів. У новому сезоні замість базових футболок і класичних сорочок дизайнери пропонують укорочені топи до пари офісним ансамблям. Так, кроп-топ з яскравим принтом або монохромна модель чудово доповнять однотонні костюми – зі спідниці міді і oversize піджака або вільних штанів і подовженого жакета.

Реклама
Streetstyle

<b>c брючными костюмами</b>

Зі штанами на високій посадці

Більшість укорочених топів, за винятком тих, які нагадують бралет, з легкістю потоваришують зі штанями із завищеною талією – від шкіряних пар до класичних білих моделей. Для дня в офісі краще вибрати кроп-топ, що прикриває плечі, наприклад, з колекції Silvia Tcherassi.

Streetstyle

<b>с высокой посадкой</b>

Selfmade топ

За правильного підходу до стилізації можна "укоротити" вже наявні речі. Найлегше такий трюк виконати з улюбленою білою сорочкою – варто лише розстебнути кілька нижніх ґудзиків і зав'язати розслаблений вузол. Радикальний варіант – надихнутися ідеями стритстайл-модниць і обрізати однотонну майку, так отримати модний кроп-топ.

Streetstyle

<b>SELFMADE топ</b>

Гра пропорцій

Якщо все ж хочеться прикрити плечі в межах ділового дрес-коду, то можна додати до образу укорочений жакет або джинсову куртку, як роблять стритстайл-інфлюенсери. Асиметричні жакети, блейзери складного крою і міні-куртки з деніму в дуеті з кроп-топами цього літа панують не тільки на Тижнях моди, але і в офісах.

Streetstyle

<b>Игра пропорций</b>

Багатошарові силуети

Для створення оригінального, але в той же час стриманого образу модні дівчата пропонують міняти місцями топ з сукнею, сорочкою або жакетом. Так, стритстайл-активістки вдягають укорочені топи на улюблені літні сукні або приталені жакети, або комбінують корсетні топи з блузами збільшеного розміру, що створює силует, який вигідно підкреслює талію.

Streetstyle

<b>поверх платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.