До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо і я: 5 модних образів для відпочинку біля моря

Promotion

Ще невідомо чи буде цього літа можливість поїхати відпочивати до моря за межі рідної країни, проте засновники українського бренду Wonder упевнені, що в кожному куточку планети є місце для маленького дива. Зустрічати це літо бренд пропонує в образах з нової круїзної колекції, серед яких сукні із заходом, костюми з кімоно, легкі струмливі сарафани й образи з невагомими рукавами. Вся колекція виготовлена з дикого льону, а особливістю моделей є вишивка рукавів металізованими золотими й срібними нитками. Vogue.ua виділив 5 модних образів для відпочинку біля моря в колекції Wonder.

Реклама
Wonder
Сукні з відкритою спиною

Романтичні й жіночні сукні з відкритою спиною — головна покупка літнього сезону 2020. Wonder пропонують потішити себе цього сезону легкими сукнями з льону, головним акцентом яких є декор з гірського кришталю й барокових перлів. Вільний розслаблений крій, чуттєва відкрита спина й легка шлярка подолом сукні створюють відчуття невагомості й свободи. Адже ж і правда, що ще потрібно?

<b>wonder Платья с открытой спиной</b>

Легкі сарафани

В основі круїзної колекції Wonder — легкі силуети, цікаві деталі, приємні літні відтінки й натуральні тканини. Так, легкі сарафани з об’ємними рукавами й спущеною лінією плеча створені для того, щоб підкреслити внутрішню красу кожної дівчини й змусити очі світитися особливим блиском.

<b>wonder сарафан</b>

Костюми з кімоно

У новій круїзній колекції Wonder представлені різні костюми з дикого льону, прикрашені особливою вишивкою. У лінійці бренду можна знайти костюми-двійки, що складаються з укороченого кімоно й широких штанів у молочному, кораловому, чорному, глибокому м’ятному й запорошено-рожевому відтінках. На окрему увагу заслуговують костюми-трійки з повітропроникного льону з довгими вільними штанами, топом і довгою накидкою-кімоно. Кожен елемент цього костюма можна носити як разом, так і окремо.

<b>wonder костюмы</b>

Сукні із заходом

Сукні із заходом з дикого льону — одна з головних фішок бренду. Цього літа Wonder пропонує вдягати романтичні сукні довжини максі з ошатними рукавами-буфами. Бренд перейняв досвід майстрів Royal School of Needlework у Великій Британії й представив фантазійні візерунки, виготовлені металізованими срібними й золотими нитками. У таких сукнях можна як піти на вечірку, так і прогулятися вздовж набережної десь на Лазурному узбережжі.

<b>wonder платье на запах</b>

Затишні кардигани

Затишні в’язані кардигани з тонкої вовни — найкращі друзі для прохолодних літніх вечорів біля моря. Такий кардиган можна накинути на плечі поверх лляного костюма або легких суконь і прогулятися вздовж набережної, ловлячи легкий бриз моря. У колекції Wonder представлена ​​універсальна модель у відтінку топленого молока, яка пасуватиме майже до будь-якого літнього образу.

<b>wonder кардиганы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.