До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших шкіряних курток від українських брендів

Шкіряна куртка – універсальна й позачасова річ у весняному гардеробі. Рік у рік дизайнери демонструють свою любов до шкіряних курток, пропонуючи як класичні моделі байкерських косух, так і експериментуючи з новими фасонами та відтінками. Цього сезону весна-літо 2022 в колекціях українських брендів можна знайти: об’ємні авіатори чоловічого крою, шкіряні бомбери, що відсилають до уніформи льотчиків, металізовані моделі, зухвалі лаковані куртки, мінімалістичні варіанти або ультрамодні шкірянки з ефектом потертості. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів та зібрав 5 наймодніших шкіряних курток цієї весни.

Kulakovsky

Шкіряні куртки з металізованим ефектом – один з модних трендів цієї весни. Відтінки золота й срібла вже кілька сезонів поспіль панують у колекціях дизайнерів. Український бренд Kulakovskiy пропонує вибирати вкорочену куртку-косуху з об’ємними рукавами у відтінку дорогоцінних металів. Таку модель ви навряд чи носитимете щодень, але потішити себе ошатною курткою точно захочеться.

Реклама
A.M.G

Крім класичних байкерських курток, нового сезону весна-літо 2022 у тренді також моделі з оригінальними деталями – від розрізів на рукавах до капюшона. Приклад шкіряної куртки, яка точно освіжить ваш весняний гардероб і не буде схожою на сотні інших курток, ви знайдете в колекції українського бренду A.M.G. Марка представила темно-коричневу куртку прямого крою зі світлим рядком, об’ємним капюшоном та накладними кишенями.

TTSWTRS

Об’ємна шкіряна куртка маскулінного крою – виправдана інвестиція в модний гардероб. Така модель гарно гратиме на контрастах з делікатними сукнями з квітчастим принтом або шовковими комбінаціями з мереживом, а також вдало впишеться до шкіряних штанів або деніму. Цього сезону пропонуємо вибирати куртку чоловічого крою TTSWTRS, виготовлену з чорної глянсової шкіри з принтами, натхненими штучним інтелектом.

Bazhane

Один з головних трендів цієї весни – шкіряні куртки з ефектом "потертості". Подібний стилістичний прийом продемонстрували бренди Miu Miu та Prada у своїх колекціях весна-літо 2022. Знайти гідну альтернативу західним маркам можна і на українському ринку. У новій колекції Bazhane представлена подовжена байкерська куртка чоловічого крою з вінтажною фактурою, яка швидко стане вашим фаворитом цього сезону.

Elena Burenina

Для дівчат, що віддають перевагу елегантним і жіночним фасонам, цієї весни також знайдеться відповідний варіант шкіряної куртки. Замість маскулінних силуетів і потертих фактур пропонуємо зробити ставку на приталений варіант з гладкої чорної шкіри Elena Burenina. Модель на змійці, без коміра і з поясом на талії ідеально римуватиметься з весняними образами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.