До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів носити водолазки

Складно придумати більш практичну річ за класичну водолазку з тонкої вовни, адже на її тлі бездоганний вигляд матимуть навіть найскладніші прикраси, її легко поєднувати з діловим гардеробом, а також збирати з нею багатошарові теплі образи.

Одного забарвлення

Гості показів цього сезону вирішили продемонструвати любов до однотонних образів, обов'язковою частиною яких була класична водолазка. Хтось вибирав насичений відтінок і збирав образ у такому, а хтось грався з півтонами в натуральній гамі, але при цьому мав не менш помітний вигляд.

Реклама
У дусі 1980-х

Водолазка – не та річ, яка першою спадає на думку при згадці 1980-х, але стритстайл-звіти цього сезону показали, що вона матиме чудовий вигляд зі штанами-бананами з високою талією і кремезними жакетами. В ідеалі – укороченими.

Під сорочку

Не всі дівчата люблять светри, а в офісній сорочці не завжди комфортно з настанням холоду. Порятунком стане гольф з тонкої вовни, який делікатно визиратиме з-під вільної сорочки.

Прикрасити шию

Здивувати когось поєднанням жакета та водолазки, звісно, – складно, але воно було популярним серед дівчат і в Парижі, і в Мілані, і в Берліні. Та обов'язковим був ще один елемент – ефектна прикраса на шию. Проста, але вдала комбінація.

Нічого зайвого

Не втрачає своєї актуальності ще одна поширена і зрозуміла комбінація – поєднання водолазки і звичайних джинсів. Щоб зробити її цікавішою, можна вибрати гольф з вигадливим принтом або додати аксесуар, наприклад, разом з капелюхом вийде класика в найкращих традиціях 1970-х років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.