До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 модних прийомів із серіалу "Зачаровані"

Всі ми пам’ятаємо легендарний серіал "Зачаровані", в якому три сестри рятували світ в ідеально продуманих образах. Ми пропонуємо вам згадати стилістичні прийоми із серіалу й повторити їх уже тепер.

Кадр із серіалу "Зачаровані"
Lingerie dress

Сестри часто носили сукні-комбінації, збираючись на концерт до клубу "p3". Вони поєднували їх з відкритими босоніжками й накидали шкіряні куртки на плечі. Цей образ переносить нас в епоху 90-х, коли мінімалістичні шовкові сукні маніфестували чуттєвість.

Реклама
Оголений живіт

А ось оголений живіт — це вже данина моді нульових, коли талія штанів ставала дедалі нижчою, а топи — вищими. З-поміж сестер цей стилістичний прийом найчастіше використовувала Фібі, роль якої блискуче виконала Алісія Мілано.

Ромбуваті топи

Ромбуваті топи — ще один силует з нульових, який залюбки хочеться повернути в теперішній час. Сестри носили цей елемент гардероба з джинсами й мідіспідницями. Ми ж вам радимо спробувати носити ромбуватий топ зі шкіряним піджаком і штанами широкого крою.

Кольоровий трикотаж

Кольоровий трикотаж у нульових був усюди, обов’язково обтислий і найяскравіших відтінків. Він свідчив про стиль girl next door — коли інфантильність і сексуальність перепліталися в один образ.

Total black

Повністю чорні образи знову переносять нас в епоху гранжу, де було багато шкіри й мінімалістичних силуетів. Сестри часто носили все чорне з обов’язку, усе ж таки вони були відьмами. Ми впевнені, що елегантний total black — це завжди непогана ідея, навіть якщо вам не треба боронити землю від демонів.

Джинси кльош

Джинси кльош із заниженою талією — ще одна еклектична вигадка нульових, за якою мало хто сумував. Треба бути відьмами, щоби вам пасував цей силует. Але спробувати варто! Пропонуємо поєднувати джинси з оверсайз-піджаками і черевиками на стійких підборах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.