До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних ідей, які варто приміряти в жовтні

Promotion


Настав новий сезон, а з ним – і час оновлювати гардероб. На які речі варто звернути особливу увагу і як їх носити – в матеріалі vogue.ua.

Реклама
Жакет Dimitri
Маленька чорна сукня

Річ, яку ми звикли називати маленькою чорною сукнею, з'явилася ще 1926 року з легкої руки Коко Шанель. Через століття сукня жодного разу не втратила популярності, навпаки – продовжує закріплювати за собою статус must have. Проста, елегантна і завжди актуальна – вона може бути будь-якого силуету, довжини і пошита з будь-якого матеріалу. До того ж, це найбільш універсальна і практична річ, яку кожна жінка повинна мати в своєму гардеробі.

Ліворуч: сукня, Agent Provocateur; окуляри, Djo Style; взуття, Peter Kaiser; сережки, Djo Style. Праворуч: сукня, Dimitri
Друга шкіра

Цієї осені на вулицях шкіряними будуть не лише куртки або черевики. Новий сезон знаменує гучне повернення цього матеріалу: сексуальні міні, розкішні пальта, зухвалі штани, сміливі топи, ефектні чоботи. З цією тенденцією можна всіляко експериментувати: як створювати total look, так і використовувати одну річ як ідеальну базу для цікавого образу. Щодо кольору, то з чорною шкірою ніколи не прогадаєш, але щоб бути на крок попереду, варто звернути увагу на інші відтінки.

Ліворуч: жакет, Dimitri. Праворуч: пальто з такеса, Florian Máthé; намисто, Cala Amore
Відверто

Хоча білизняний стиль не є новою тенденцією, він впевнено займає провідні позиції ось уже кілька сезонів. Перевага речей, що нагадують спідню білизну, в тому, що вони надають широкий спектр настроїв: від жіночного і романтичного до провокаційного і сексуального. Головне – правильно підібрати аксесуари і збалансувати образ. Наприклад, поєднати боді з широкими штанами, а на сукню одягнути oversized-піджак. У будь-якому випадку поза увагою ви не залишитеся.

Ліворуч: штани, Jil Sander. Праворуч: купальник, Sama Danesh; взуття, Leandro Lopes; персні, Cala Amore
Детальний розбір

Хоч дизайнери і експерментують щосили зі всілякими принтами, яким придумують різні інтерпретації, ми радимо звернути увагу на інші текстильні акценти. Цього сезону варто обирати розшиті або в'язані текстури. Найкращий вигляд матимуть речі, прикрашені бісером або ж виконані у стилі макраме. Вони можуть доповнити будь-який базовий образ і зробити його цікавішим.

Ліворуч: штани, кардиган, все – Tony Ward; бра, Sama Danesh. Праворуч: весь образ – Tony Ward
Золота лихоманка

Аксесуари – найбільш недооцінені елементи образу. Навіть невеликі сережки або елегантна підвіска можуть змусити образ заграти новими барвами. Цього сезону багато дизайнерів створили незвичні прикраси цікавих форм з різноманітних матеріалів. Звісно, не всім до душі такі речі. На щастя, серед аксесуарів цього сезону є місце й для золота. З ним можна дати волю фантазії: комбінувати і нашаровувати браслети, підвіски, сережки. Можна вибрати як лаконічні вироби, так і масивні прикраси, або поєднати і ті, й інші. У будь-якому випадку – не прогадаєте.

Ліворуч: весь образ – Christian Dior. Праворуч: прикраси, Saskia Diez

Photographer: Stefan Imielski

Model: Hailey Clauson / twomanagement

Styling: Samuel Sohebi

Hair: Rebecca Kugler

Make-up: Nina Tatavitto

Retouch: Cecilia Buxton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.