До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 купальників, які стануть у нагоді цього літа

Скоро розпочнеться час відпусток, а разом з ним – і змагання за найефектніший купальник на пляжі. Щоб бути озброєною, потрібно запам'ятати всього 5 ключових трендів цього літа. У центрі уваги: мінімалістичні монохромні моделі, спортивні купальники, сексуальні бікіні, ретро-моделі із завищеною талією і щільним ліфом, а також купальники у стилі мілітарі. Vogue.ua вибрав головні купальники цього сезону з колекції Eres весна-літо 2019, які точно знадобляться на відпочинку.

Eres весна-літо 2019
Мінімалістичний

Цього літа для того, щоб виділитися, достатньо буде одягнути лаконічний монохромний злитий купальник, що вдало підкреслює фігуру. Найстильніші моделі виконані в тілесних відтінках, що нагадують "другу шкіру": від топленого молока до молочного шоколаду.

Реклама
Eres весна-літо 2019
Мілітарі

Військова тематика продовжує надихати дизайнерів у новому сезоні, дісталася вона і до пляжних комплектів. Так, вибором класичного силуету і камуфляжного забарвлення можна тільки виграти.

Eres весна-літо 2019
Спортивний

Моделі купальників, що відсилають до спортивної естетики, особливо актуальні під час активного відпочинку: катання на вейкборді або водних мотоциклах, водного поло або волейболу. Вони будуть міцно триматися на тілі і не сковуватимуть рухів.

Eres весна-літо 2019
Бікіні

Дівчатам, які звикли ловити проміння сонця лежачи на шезлогну біля басейну, припадуть до смаку сексуальні купальники-бікіні. Така модель дасть змогу досягти рівної шоколадної засмаги.

Eres весна-літо 2019
Ретро

Ретро-купальники родом з 1950-х цього літа зробили тріумфальне повернення. Так, за плавками з високою талією, топами балконет і бандо, які раніше носили Мерилін Монро, Грейс Келлі і Елізабет Тейлор, дуже скоро почнеться справжнє полювання. Купальники такого фасону не тільки моделюють фігуру, а й мають ефектний вигляд на фото.

Eres весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.