До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ключових трендів Тижня моди в Нью-Йорку весна-літо 2020

Тиждень моди в Нью-Йорку цього сезону став коротшим на два дні, але це на краще: його учасники показали чимало сильних колекцій, які точно відгукнуться у серцях покупців. Vogue.ua вибрав 5 головних трендів з нью-йоркських подіумів.

Переродження білої сорочки

Базова біла сорочка цього сезону з'явилася відразу в декількох колекціях, причому дизайнери не експериментували з її пропорціями та не гралися з деталями – це була практично класична версія, яка слугуватиме ще дуже довго.

Реклама
Tibi, Bevza, Maryam Nassir Zadeh
Буденні сімдесяті

Мода сімдесятих дуже багатогранна, адже вона першою запропонувала дівчатам свободу вибору, а не диктувала конкретні силуети і поєднання. У колекціях сезону весна-літо 2020 дизайнери без змови зосередилися саме на буденному гардеробі 1970-х. Так, бренди Tory Burch, Coach 1941 і Maryam Nassir Zadeh показали чудові спідниці довжини міді, штани з високою посадкою і вільні блузки.

Tory Burch, Coach 1941, Maryam Nassir Zadeh
Задрапірувати все

Proenza Schouler, один з найуспішніших у США брендів, повернув на модний подіум забуті драпірування. Також з ними активно попрацювали марки Sies Marjan і Oscar de la Renta, яким вдалося додати сучасним силуетам трохи ретро-шику і безкомпромісної жіночності.

Proenza Schouler, Sies Marjan, Oscar de la Renta
Купальники повертаються

Купальники не для пляжу стали однією з ключових тенденцій на Тижні моди в Нью-Йорку. Місцеві дизайнери перетворили їх практично на об'єкти мистецтва. Чудова мотивація тримати себе в формі весь рік.

VFiles, Chromat, Collina Strada
Готична принцеса

Об'ємні сукні не втрачають актуальності, але тепер дизайнери позбавляють їх кольору – в чистому чорному забарвленні вони стали трохи драматичними і навіть готичними. Натхнення варто шукати в колекціях Khaite, Area і Oscar de la Renta.

Khaite, Area, Oscar de la Renta

За матеріалами: vogue.co.uk (JULIA HOBBS)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.