До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей, як носити кроп-топи цього літа

Співачка Селена Гомес на прем'єрі мультиплікаційного фільму "Монстри на канікулах 3: Море кличе" продемонструвала, як знайти баланс між ніжністю і сексуальністю ансамблем Oscar de la Renta. Складається він з пишної спідниці довжини міді і укороченого топа, що привідкриває живіт. Vogue.ua знає, як ще можна носити кроп-топи цього літа не тільки на червоні доріжки, а й навіть в офіс.

Селена Гомес в Oscar de la Renta Resort 2019
Багатошаровість

Не потрібно сприймати кроп-топи виключно як річ для відпочинку або, в крайньому випадку, для теплої погоди. Міучча Прада в весняно-літній колекції Prada зробила їх частиною багатошарових образів, з'єднавши, наприклад, з сорочками в стилі офісних.

Реклама
Prada весна-літо 2018
Гра контрастів

Американський бренд Ellery пропонує цього літа кроп-топи з пишними легкими рукавами, які точно сподобалися б Марії-Антуанетті, а вгамовує фривольний характер цієї речі дизайнер Кім Еллері за допомогою широких грубих штанів, що нагадують будівельну уніформу.

Ellery весна-літо 2018
Літо кличе

Для тих, хто полюбляє носити кроп-топи за межами великих міст, декілька ідей є у Керол Лім і Умберто Леона з Kenzo. Дизайнери роблять ставку на костюми у велику смужку, в яких кроп-топи поєднуються з легкими брюками. Додають образу круїзної розслабленості білосніжна панама і відкрите взуття.

Kenzo весна-літо 2018
Сміливий вихід

Вірджил Абло знає, що потрібно робити, щоб за твоїми речами стояла черга. Дизайнер додає до сексуального кроп-топу з глибоким декольте класичні шорти-бермуди довжиною до коліна, шкіряні рукавички і замшеві туфлі на тонкій шпильці.

Off-White весна-літо 2018
Замість сукні

Кроп-топи можна вписати навіть у вечірній дрес-код. Як це зробити в останній кутюрній колекції показав ліванський дизайнер Зухаїр Мурад. Він наче розрізав вузьку сукню навпіл, і, таким чином, отримав ансамбль з топа і спідниці в підлогу.

Zuhair Murad весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.