До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних принтів сезону весна-літо 2019

У модному сезоні весна-літо 2019 принти зайняли керівну позицію на подіумах. Дизайнери оспівали тему квітів, продемонструвати захоплення морським мотивом за допомогою витончених смугастих речей, означили територію анімалістичним забарвленням, обіграли завзятий горох, і остаточно та невідворотно закохалися у східні вбрання, що складаються з принтів шовкових хустинок. Vogue.ua зібрав п'ять головних принтів наступного сезону, від яких просто неможливо відмовитися.

Carolina Herrera весна-літо 2019
Квіти

Флористичний принт з року в рік надихає дизайнерів і закохує в себе знову і знову. Традиційно колекція італійського творчого дуету Доменіко Дольче і Стефано Габбани наповнена різноманітними квітами – від дрібних польових візерунків до великих зображень троянд і півоній. Літо у стилі Erdem буде барвистим і не позбавленим частки драматизму, а в Rodarte – повітряним і легким. Навіть відомий шанувальник футуризму Ніколя Жескьер не зміг встояти перед магічною силою квітів.

Реклама
Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Erdem весна-літо 2019
Louis Vuitton весна-літо 2019
Смужка

Дрібна чи велика, двоколірна чи різнобарвна, горизонтальна, вертикальна чи діагональна, – смужка заполонила модні подіуми від Парижа до Нью-Йорка. Так, в асиметричному костюмі Oscar de la Renta хочеться прогулятися на березі океану, затишний шовковий ансамбль Rodarte заохочує до келиха ігристого на тлі заходу, а у блузі Roland Mouret можна вирушити на ділову зустріч.

Oscar de la Renta весна-літо 2019
Rodarte весна-літо 2019
Roland Mouret весна-літо 2019
Тваринний принт

Анімалістичний принт не планує покидати модні подіуми цього літа. Сліди диких тварин можна зустріти в колекціях Burberry, Philosophy di Lorenzo Serafini, Tom Ford, Roberto Cavalli, Off-White, Tod's й інших брендів.

Burberry весна-літо 2019
Philosophy di Lorenzo Serafini весна-літо 2019
Roberto Cavalli весна-літо 2019
Горошок

Гороховий принт додасть навіть дуже строгому вбранню романтизму і грайливості. У сезоні весна-літо 2019 – у тренді як різнобарвні поєднання, так і класичний чорно-білий ретро-принт. У центрі уваги – штанні костюми-трійки як у Dolce & Gabbana, романтичні сукні Escada, ділові сукні-олівці Max Mara.

Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Escada весна-літо 2019
Max Mara весна-літо 2019
Принт шовкових хустинок

Східна естетика стала однією з ключових тем, що надихнули дизайнерів у літньому сезоні. Образи, що складаються з яскравих шовкових хустинок і барвистих клаптів тканини заполонили подіуми. Калейдоскоп принтів різних культур і народів, епох і традицій – злився воєдино, що створило складні літні образи.

Chloe весна-літо 2019
Etro весна-літо 2019
Marni весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.