До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинси прийдешньої весни

Денім актуальний завжди. Цієї весни нові моделі натхнені стилем нульових, вінтажними позиціями та мішкуватим фасоном. Vogue.ua розібрався, в який денім варто інвестувати вже нині, щоб скласти найстильніші образи прийдешнього сезону.

Y2K
Blumarine

Якщо галтер-топи, кольє зі стразами й шпильки-метелики здаються занадто наївними, денім — найпростіший спосіб отримати доступ до образу нульових, який продовжує зачаровувати покоління Z. "Це можливість привнести у свій гардероб молодість та енергію", — коментує Лібі Пейдж, старша редакторка ринку Net-a-porter.com. Радимо звернути увагу на джинсові сукні Loewe, натхнені образами Брітні Спірс, і джинси із заниженою лінією талії, як у Blumarine.

Реклама
У вінтажному стилі
Valentino

"Джинси прямого крою та шкіряні куртки у вінтажному стилі постійно мають неабиякий попит на Net-a-porter.com, особливо серед покупців, які шукають зручні варіанти без компромісів щодо стилю", — ділиться Пейдж. Такі джинси універсальні, і їх можна носити в будь-яку пору року. Надихнутися можна виходами Каї Гербер і Кендалл Дженнер, а також стилем француженок нового покоління.

Мішкуваті джинси
Balenciaga

Тепер, коли джинси з дуже низькою посадкою й екстракороткі спідниці розміром трохи більші за ремінь стали звичайною річчю, модниці вибирають низькі й ультрамішкуваті моделі. "Джинси в утилітарному стилі стають дедалі актуальнішими через величезну популярність штанів карго, а мішкуваті моделі з низькою посадкою б’ють усі рекорди за попитом", — коментує Франческа Вудман, продавчиня маркетплейсу Depop. Ковбойські чоботи ефектно доповнять образ.

Wide leg
Molly Goddard

"Весняно-літня колекція Valentino справді заклала основу для тренду широких штанин і світлого деніму", — зазначає Ліана Віггінс, голова відділу жіночого одягу Matchesfashion.com. Такі джинси легко можуть стати найкращою весняною уніформою, адже вони буквально випромінюють невимушеність.

Denim total look
Loewe

Наймодніший денім майбутньої весни не обмежується тільки джинсами. Готовий denim total look — великий тренд прийдешнього сезону. Від джинсової сукні з ремінцями й куртки бренду Loewe до каптана з тканини шамбре від Valentino й джинсової сукні-піджака від Saint Laurent — все це універсальні предмети гардероба", — зазначає Віггінс.

Текст: Alice Newbold

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.