До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних брендів, які створюють найкращий одяг для гірськолижного відпочинку

Гірськолижний сезон нині в самому розпалі, а отже саме час вирушати підкорювати снігові схили в Австрії, Швейцарії, Франції або США. Щоб відповідати дрес-коду в горах, насамперед треба скласти у валізу тепле й стильне спорядження для катання: непродувні куртки, обтислі дуті комбінезони, термобілизну, черевики-місяцеходи, хутряну шапку, як у Леді Ґаґи у фільмі "Дім Ґуччі" або модний капор, а також шолом і маску, щоб захиститися від пронизливого вітру й наслідків можливих падінь. Vogue.ua зібрав 5 модних брендів, які продукують найкращий одяг для гірськолижного відпочинку — від Moncler до Perfect Moment.

Moncler

Італійський люксовий бренд Moncler, заснований у 1952 році, спершу спеціалізувався на виготовленні інвентарю для альпіністів. Згодом марка здобула популярність у всьому світі й почала виробляти одяг для активного відпочинку. Однією з найвідоміших лінійок бренду є Moncler Grenoble, яка випускає спортивний одяг для гірськолижного катання. Підрозділ продукує високотехнологічний лижний одяг, що годиться для підкорення будь-яких снігових вершин. У колекції бренду представлені пухові куртки, гірськолижні штани, непромокальні комбінезони, всілякі светри в стилі apres-ski та аксесуари.

Реклама
Bogner

Німецький бренд Bogner з’явився в 1932 році й відразу закохав у себе шанувальників зимового відпочинку та здобув популярність серед знаменитостей. Минуло вже 90 років, а марка досі є фаворитом серед прихильників катання на лижах. У колекції бренду ви знайдете як одяг для повсякденного зимового проведення часу, так і для гірськолижного катання. Нині Bogner — головний спортивний бренд, який створив новий напрям — athluxury, що в перекладі означає "атлетичний шик". Цю зиму бренд пропонує зустрічати в усіх кольорах, крім білого. Яскраві гірськолижні куртки й штани, м’які пастельні відтінки комбінезонів, у яких ви привертатимете увагу на засніжених схилах.

Christian Dior

Цього сезону осінь-зима 2021/2022 Марія Грація К’юрі створила лімітовану капсульну колекцію Dior Alps, що оспівує елегантність у русі. У колекції представлені культові мотиви модного Дому Oblique, зображення щасливої зірки (один з талісманів Крістіана Діора), камуфляжні й леопардові візерунки. Затишний трикотаж у стилі apres-ski, штани й куртки з монограмою бренду, утеплені комбінезони, анораки й шапочки в скандинавському стилі — все це ви можете знайти в новій лижній колекції. Кінцевою деталлю в образах стануть спеціальні захисні окуляри з нанесеним на них логотипом Christian Dior — у них буде комфортно кататися на гірських схилах за будь-якої погоди.

Goldbergh

Знайти модний, практичний і функціональний одяг для гірськолижного катання можна в колекції бренду Goldbergh. Марка пропонує сучасне гірськолижне спорядження, яке легко поєднується з повсякденними образами. Головні streetstyle-зірки обожнюють одяг цього бренду за стильні фасони, актуальні забарвлення та інноваційні технології дизайну. На засніжених Альпах часто можна побачити модниць у яскравих куртках усіх кольорів веселки, модних леопардових комбінезонах або в картатих у візерунок "гусяча лапка", а також у класичних чорно-білих елегантних костюмах.

Perfect Moment

Засновник бренду Perfect Moment, що випускає гірськолижний одяг, не з чуток знає про те, якими саме мають бути речі для гірськолижного катання. Дизайнер Тьєррі Донард у минулому професійний лижник і режисер спортивних документальних фільмів. Яскраві забарвлення й візерунки в його колекціях натхнені північним сяйвом, принт полярної зірки символізує безпеку, а білий ведмідь зображений на знак підтримки цих тварин. Одяг Perfect Moment вибирають такі модниці, як Дарина Баранник, Вінні Гарлоу, Жанетт Медсен, Сабіна Сокол.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.