До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 актуальних образів на щодень

У сучасному суспільстві час є найціннішим ресурсом, а заздалегідь продумані образи на щодень допоможуть не тільки заощадити до години часу, а й показати себе у вигідному світлі. Серед модних трендів цього сезону: брючні й спідничні костюми, шкіряні вироби в парі із затишним трикотажем, мікс деніму й фланелевих сорочок, трикотажні базові сукні та класичні чорно-білі поєднання. Vogue.ua зібрав 5 актуальних образів на щодень у колекції українського бренду Kohai осінь-зима 2020/2021. Кожне із цих убрань вам обов’язково захочеться повторити.

Kohai
Штани + светр

Взимку хочеться відчувати максимальний комфорт, але водночас важливо не забувати про дотримання дрес-коду. Якщо в спортивних джогерах і худі можна вирушити на прогулянку, то для повсякденних справ найкраще згодяться утилітарні штани й базовий светр. Одне з найпрактичніших рішень на щодень може мати абсолютно різний вигляд. Український бренд Kohai пропонує кілька варіантів, які припадуть до смаку кожній модниці. Наш фаворит: монохромний ансамбль відтінків нюду, що складається з короткого светра і штанів-палаццо. Доповнити такий образ можна за допомогою лоферів на підборах і сумки-тоута.

Реклама

<b>kohai брюки + свитер</b>

Брючний чи спідничний костюм

Стильний брючний або спідничний костюм має бути в арсеналі кожної дівчини. Це саме та річ, яку можна сміливо носити щодня, чергуючи лише фасони й відтінки. Для ділової зустрічі згодиться елегантний синій варіант з ненав’язливої картатої тканини, для офісного дрес-коду — темно-сірий костюм, що складається зі штанів зі зборками й маскулінного жакета. Тим часом модний івент можна відвідати в чорному неформальному вбранні з великими ґудзиками й ланцюгами, а на побачення піти в шкіряному ніжно-рожевому спідничному ансамблі.

<b>kohai деловой костюм</b>

Трикотажна сукня + жокейські чоботи

Трикотажна сукня з короткими рукавами чорного кольору — основа капсульного гардероба й позасезонний тренд. У теплу пору року її можна носити з босоніжками й об’ємним клатчем за прикладом streetstyle-активісток на Тижнях моди, а взимку накинути на плечі цікавий жакет і взути жокейські чоботи. Бренд пропонує носити сукні з поясом, підкреслюючи лінію талії.

<b>kohai трикотажное платье</b>

Білий верх, чорний низ

Класичне поєднання білого й чорного кольорів — модний прийом, який з року в рік трапляється в колекціях дизайнерів. Елегантний колірний тренд, який популяризувала Коко Шанель, був актуальний як 100 років тому, так і нині суспільство має на нього запит. Бренд Kohai вміло працює із цим трендом. За допомогою нової колекції показує як не нудно носити суворе колірне поєднання, що нагадує про часи за шкільною партою. Запорукою успіху в цьому питанні є комбінація матеріалів різної щільності й фактур.

<b>kohai белый верх черный низ</b>

Джинси + фланелева сорочка

Кращими друзями для неформальних зустрічей або образів вихідного дня є практичні й зручні речі, серед яких джинси посідають першу позицію. Цього сезону актуальну пару деніму становитимуть картаті фланелеві сорочки, які вподобали головні streetstyle-зірки в усьому світі. Приміряти модний тренд на себе можна за допомогою нової колекції Kohai осінь-зима 2020/2021. У лінійці бренду знайдуться сині джинси, що бездоганно сидять по фігурі, і подовжена картата сорочка, яку можна накинути поверх теплого светра.

<b>kohai Джинсы + фланелевая рубашка</b>

Фото: Olenka Kotyk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.