До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 аксесуарів, які додадуть образу святковості

Передноворічна метушня вже захопила наші серця. Попри те, що багато які компанії цього року відмовляються від проведення традиційних корпоративів, а великі гуляння й зовсім скасовано, це не означає, що нам не хочеться свята. Ми знаємо, як легко додати його до власного образу, навіть ділового. На допомогу нам тут прийдуть українські бренди.

Гарна дівчинка

Знімний комір легко додасть святкових нот навіть до суворого образу й водночас залишить вас у межах дрес-коду. Дизайнерка Надя Дзяк, сукні якої носять Кайлі Міноуг та Елеонора Карізі, напередодні новорічних свят представила колекцію комірів. Вони виготовлені з невагомої органзи й миттєво надають образу легкості. Дизайнерка пропонує вибрати з трьох кольорів — чорного, білого або нюдового.

Реклама
Nadya Dzyak
Блискуче рішення

Навіть найпростіша сукня заграє по-новому, якщо додати до неї блискучий аксесуар. Першими на думку, природно, спадають всілякі прикраси, але український бренд J'Amemme пропонує цікавіше рішення — пояс із кристалів, що подібний за формою до підв’язок. Сяяння в парі з легкою провокацією миттєво дарують образу грайливого настрою.

J'Amemme
І збоку бантик

Банти — ще один великий тренд цього сезону, який найделікатніше проявлений у колекції головних уборів Ruslan Baginskiy. Обручі з бантами від цього українського бренду сподобаються тим, хто хоче додати трохи романтичності.

Ruslan Baginskiy
На мінімумі

Прихильницям мінімалізму й простих форм не обов’язково зраджувати себе, додаючи до образів лелітки або стрази, щоб почуватися ошатніше. На допомогу тут може прийти колір. Градус святковості легко підвищує білий, який можна підтримати сяйливими акцентами в макіяжі, наприклад, білими графічними стрілками. А ідеальну сумку для мінімалісток ми знайшли в колекції Lona Prist.

Lona Prist
Золото нації

Природно, що найлегший спосіб додати до образу wow-ефекту — це прикраси, особливо коли їхній дизайн має незвичний і навіть авангардний вигляд. Саме такі робить стилістка Соня Солтес, засновниця бренду Lutiki — її браслети-пружини й закрутні каблучки не хочеться знімати весь рік.

Lutiki

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.