До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 простих способи носити укорочені топи

Будь-хто, хто прожив дитинство чи юність у 1990-х і 2000-х, має змішані почуття щодо коротких топів. Якщо ви введете у Google запит "кроп-топи 1990-х", то побачите безліч світлин оголених животів, джинсів із занадто низькою посадкою й зухвалих ланцюжків на стегнах, які особливо полюбляла Крістіна Агілера. Проте, часи змінюються. Й попри притаманну їй циклічність, мода трансформується.

Дженніфер ЕністонДженніфер Еністон

Кроп-топ нового покоління — це витончений і доречний для дорослих предмет одягу. Секрет стилізації укороченого топу полягає в балансуванні його мікропропорцій. Спробуйте поєднати штани із завищеною талією з коротким топом, щоб відкрити лише невелику ділянку шкіри. Протилежним за настроєм, але не менш стильним буде пляжний ансамбль з укороченою об'ємною футболкою, саронгом з ефектним принтом і великою сумкою з рафії. Якщо ви хочете додати автентичності своєму образу й одягнутися в стилі 1990-х чи ранніх 2000-х, беріть приклад з Дженніфер Еністон. Актриса часто поєднувала укорочені топи зі штанами карго з низькою посадкою чи максіспідницями. Доповнити таке вбрання варто невеликою сумкою й сандалями чи шльопанцями з тонкими ремінцями.

Реклама
Укорочена майка + штани з високою талією
Укорочена футболка + максіспідниця
Укорочена майка + брюки карго
Укорочений топ + джинсова спідниця

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.