До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 пар ошатного взуття для новорічних вечірок

Провівши першу половину року у зручному взутті щодня, ви, найімовірніше, вже скучили за ошатними черевичками. З наближенням новорічних свят пропонуємо звернути увагу на блискуче взуття, яке може стати акцентною деталлю в образі. Вибирайте туфлі й босоніжки з мерехтливого атласу або благородного оксамиту; пари, прикрашені паєтками й кристалами; витончені моделі з тонкими перемичками у відтінках дорогоцінних металів, а також взуття з вишивкою з бісеру.

Versace

Ефектні туфлі без підборів, як елегантні човники Christian Dior або об'ємні шльопанці Roger Vivier, декоровані смарагдовим атласом, ідеально підійдуть для денних урочистостей. Любителькам високих підборів пропонуємо додати у свій вішлист туфлі і босоніжки з фігурним підбором Amina Muaddi. А модницям, які не хочуть балансувати на запаморочливій шпильці, варто звернути увагу на ошатне взуття з маленьким підбором: туфлі-слінгбеки Gucci, прикрашені кристалами, або ж яскраво-зелені босоніжки на шнурівці The Attico. Vogue.ua зібрав найошатніше взуття цього сезону для новорічних вечірок.

Реклама

По материалам: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.