До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 способи носити плісировані спідниці у холодну погоду

Плісирована спідниця давно перестала асоціюватися з нудною шкільною формою. Тепер це універсальна річ, яка залишається не менше актуальною і в зимовий сезон. В тренді – асиметричні варіанти, спідниці довжини міді та максі. Vogue.ua зібрав 4 способи, як носити плісе в холодну погоду і, при цьому, почуватись тепло і комфортно.

З oversize-светрами

Зима – це не привід забути про романтичні і жіночні силуети. Плісировані спідниці в парі з в'язаними джемперами і об'ємними светрами додадуть осінньому образу затишку і тепла, яких не вистачало. Комбінувати їх варто з черевиками, ботфортами або кросівками, можна додати пояс або баску, або недбало зав'язати светр на шиї замість шарфа.

Реклама

<b>плиссе cо свитерами</b>

З піджаками

Шкіряні, шовкові, блискучі, оксамитові, напівпрозорі, шерстяні і асиметричні – варіантів плісированих спідниць у новому сезоні безліч, змінилася тільки подача. Тепер на вулицях модних столиць струмливу спідницю-плісе доповнюють об'ємним жакетом, наче знятим з чоловічого плеча. Заключним акордом є поясна сумка і ботильйони-панчохи.

<b>плиссе+пиджак</b>

З дутими куртками і дублянками

Грати на контрастах завжди цікаво. Одне з найбільш несподіваних поєднань – романтичне плісирування зі спортивною дутою курткою. Варіацією на тему стане комбінація плісе і дублянки.

<b>плиссе+куртка</b>

З пальтом

Прихильницям жіночного стилю можна звернути увагу на поєднання плісированої спідниці з класичним пальтом. Причому не обов'язково, щоб вони були однакової довжини – шарудлива спідниця, що грайливо визирає з-під подолу пальта, має вельми привабливий вигляд.

<b>плиссе+пальто</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.