КУПИТИ КВИТКИ

3 модні способи носити худі цього сезону

Худі – безпомилковий вибір поточного сезону. Їхній невимушений і зручний крій, який не визнає стилістичних обмежень, зумів охопити гардероб усіх жінок на планеті, ставши одним з найбільш універсальних елементів. Сучасна елегантність змінила спортивну концепцію цього одягу, відкривши двері для експериментів. Vogue.ua зібрав 3 неочевидні способи носити худі цієї осені.

Оверсайз-худі + мішкуваті джинси + балетки

Eytys
Eytys

Реклама.

Шведський бренд з мінімалістичною естетикою Eytys показав, як носити оверсайз-худі з капюшоном із повсякденними джинсами відповідно до тенденцій сезону осінь-зима 2024/2025. Ключ до цієї пропозиції полягає в майстерному поєднанні утилітарного одягу та сучасного стилю, де сорочка видніється з-під худі. Джинси з декором і балетки з прямокутним мисом створюють ідеальну базу, щоб продемонструвати практичне худі.

Обʼємне худі + блейзер + чорні джинси

Безсумнівно, коли справа доходить до того, щоб носити худі як streetstyle-зірки, формула, яка поєднує двобортний блейзер, обʼємне худі, темні джинси та елегантні туфлі, завжди буде актуальною. Це втілення вуличного образу, який знаменитості прийняли як головну уніформу вихідного дня, та пропозиція, яка швидко завоювала своє місце на модній арені цієї осені.

Худі із застібкою + джинси + оверсайз блейзер

Якщо говорити про класичні вбрання, то немає жодного міста, де б не зустрічалося культове сіре спортивне худі вільного крою із застібкою-блискавкою. Цей виріб є ідеальним варіантом для тих, хто хоче створити багатошаровий образ. Експерти радять носити худі застібнутим, додавши блейзер або пальто обʼємного крою та сині джинси. Ключ до успіху полягає в тому, щоб не забувати про взуття: чи то на підборах, чи то практичні спортивні кросівки. Останній штрих – темні окуляри та стильна сумка.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.