До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 ідеї, як стилізувати худі цього сезону

Худі — один з найпопулярніших предметів гардероба, який легко пристосувати до будь-яких умов. Попри свій спортивний складник, його можна ефектно стилізувати не тільки з джогерами. Цю толстовку з капюшоном варто носити як у багатошаровому складному образі, так і створювати з нею лаконічні ансамблі. Vogue.ua зібрав 3 яскраві ідеї, з чим поєднувати худі цього сезону.

Реклама

З улюбленими джинсами

Звісно, мабуть, найпростішим та найпрактичнішим поєднанням стане римування худі з улюбленими джинсами. Робіть ставку на моделі білого кольору та прямого крою. У пару до них вибирайте зручні кросівки та яскраві аксесуари: сумку-хобо й каблучку, що повторюють колір принту на худі.

Худі, Vogue UA x The Coat by Katya Silchenko; джинси, Re/Done; кросівки, Off-White; сумка, Loewe; кепка, Jacquemus; каблучка, Charms Company

Із шовковою спідницею

Гра на контрастах, що можлива завдяки поєднанню протилежних на перший погляд матеріалів, матиме по-справжньому стильний вигляд. Так, до бавовняного худі додайте шовкову мідіспідницю та шкіряні полуботки задля створення лаконічного образу. Барвистим акцентом стануть мінісумка й кольє з яскравим камінням.

Худі, Vogue UA x GUDU; спідниця, Anine Bing; чоботи, The Row; сумка, Bottega Veneta; кольє, Roxanne Assoulin

З костюмом

Худі для офіційної зустрічі? Легко! Чорний брючний костюм стане найкращим супутником такого образу, а прикраси й аксесуари із золотими деталями ефектно завершать вихід.

Худі, Vogue UA x KSENIASCHNAIDER; жакет, Toteme; штани, The Row; чоботи, Khaite; сумка, Bottega Veneta; сережки, Isabel Marant; каблучка, By Pariah

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.