До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 головні кольори цього Нового року

Прийдешній 2023-й — рік Водяного кролика, зустрічати який радять у вбранні темних відтінків. Говорячи про них, маємо на увазі не тільки чорний. Насичений синій, пристрасний червоний, що більш походить на бордо, та барвистий фіолетовий легко можуть стати найкращими супутниками будь-якого образу. Vogue.ua зібрав найкращі вбрання в головних кольорах Нового року.

Синій

Цього сезону синій знайшов своє місце на святкових міні, елегантних мідісукнях та, звісно, костюмах, що складаються з жакета й штанів прямого силуету. Такий можна знайти в колекції Paul Smith. Він не потребує додаткового стилістичного обігрування, а сорочку до нього можна вибрати за настроєм. Lanvin же зробили ставку на мінісукню, створену в техніці печворку. У дизайні ефектно сусідять оксамит і напівпрозорі тканини з горошковим принтом.

Реклама

Paul Smith
Paul Smith

Isabel Marant
Isabel Marant

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Lanvin
Lanvin

Червоний

Палкий червоний — чи не найкращий варіант для святкового образу. Звісно, на перший план у дизайнерів вийшли саме сукні різноманітної довжини та крою. За асиметричною моделлю пропонуємо звернутися до Missoni, за сміливою міні — до Versace, за максіваріантом зі струмливої тканини — до Dior, а за блискучими лелітками — до Giambattista Valli.

Missoni
Missoni

Versace
Versace

Dior
Dior

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Фіолетовий

Фіолетовий розквітнув своїми багатогранними відтінками: тут і насичений винний, і лавандовий, і глибокий сливовий. Хоч який оберете, ці кольори — ідеальне стилістичне полотно для дальшого складання образу. Сукні, виготовлені з шовку й прозорих матеріалів, як в Alberta Ferretti, оксамитові моделі, як у Bogdar, чи плісовані варіанти, як у Stella McCartney, — вибір за вами.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Bogdar
Bogdar

Givenchy
Givenchy

Stella McCartney
Stella McCartney

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.