До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на випускний: 20 небанальних маленьких чорних суконь

Добігає кінця квітень і зовсім скоро почнеться пора випускних, до яких ще взимку здавалося, що так багато часу. Найважливіше завдання кожної дівчини – знайти ідеальну сукню для урочистої події, яка підкреслить індивідуальність замість того, щоб стати десятим однотипним вбранням у гардеробі. Допоможе із цим вічна класика – маленька чорна сукня, але цього разу вже в новій інтерпретації. У цьому сезоні дизайнери пропонують шовкові міні, прикрашені фантазійними рюшами та мереживом, зухвалі сукні з провокаційним декольте, романтичний дрібний горошок, футуристичні рукави, асиметричні і небанальні силуети.

Tom Ford весна-літо 2019

Завдяки Коко Шанель на світ з'явилася легендарна маленька чорна сукня, яка стала тією самою рятувальницею на всі випадки життя. Вона очолювала список найулюбленіших образів принцеси Діани, Грейс Келлі, Одрі Гепберн та багатьох інших відомих дівчат. У новому сезоні дизайнери продовжують експериментувати з культовою сукнею, демонструють свіжі рішення її пошиття. Так, Том Форд створив шовкове вбрання, декороване ніжним мереживом для романтичного образу, в той час як Ентоні Ваккарелло зробив ставку на відверте декольте і зухвалу довжину міні для сміливих дівчат.

Реклама
Saint Laurent весна-літо 2019

У колекції Self-Portrait весна-літо 2019 можна знайти асиметричні варіанти чорних маленьких суконь, прикрашені складнопошитими оборками, їх легко можна буде вдягнути після випускного. Для любительок геометрії у David Koma продемонстрували новий варіант чорних міні – сукні з чіткими лініями і правильними формами.

David Koma весна-літо 2019
Self-Portrait весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 20 небанальних маленьких чорних суконь, які стануть гідною парою на випускному вечорі.

<b>мчп</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.