До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 пар білих босоніжок на всі випадки життя

Білі босоніжки — синонім літньої моди й цьому є логічне пояснення. Вся річ у тім, що цей універсальний відтінок годиться абсолютно до будь-якого гардероба в літні місяці, точнісінько як чорний — у зимовий сезон. Всі головні streetstyle-зірки не гайнують часу дарма й демонструють у своїх образах білі сумки, джинси, штани, сукні, топи й, звісно ж, босоніжки, про які сьогодні йтиметься. Якщо уважно переглянути Instagram-акаунти модниць, то можна помітити, що білі босоніжки — їхнє улюблене взуття цього літа. Серед дівчат, які роблять ставку на білий колір цього сезону, — Розі Гантінгтон-Вайтлі, Леоні Ганне, Хлої Харуш і Тамара Калинич. Не маємо причин їм не довіряти.

Можна знайти безліч способів, як носити білі босоніжки, — починаючи від повсякденних ансамблів і закінчуючи вечірнім вбранням для особливих подій. Трендсетерка Розі Гантінгтон Вайтлі цього літа придбала собі кілька пар білих босоніжок: пару з Т-подібними ремінцями, в’єтнамки на підборах і варіант з витонченими ремінцями. Модниця легко римує своє улюблене взуття із широкими штанами й маскулінними сорочками, а також складає монохромні білі образи. Тим часом Леоні Ганне і Хлоя Гаруш показують, як вписати босоніжки в діловий дрес-код і поєднувати з брючними й спідничними костюмами. Вишукані білопінисті босоніжки з перпендикулярними ремінцями — модне доповнення до урочистого виходу, наприклад, до сукні в горошковий принт, як показує Тамара Калинич на озері Комо.

Реклама

Vogue.ua зібрав 20 пар білих босоніжок на всі випадки життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.