До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які купальники модниці вибирають цього літа

Купальники — невід'ємна частина літнього гардеробу, і в цьому сезоні вони стали ще більш функціональними, ніж будь-коли. З наближенням довгоочікуваної відпустки ми шукаємо натхнення в Instagram-акаунтах модниць. Vogue.ua розібрався, які моделі купальників на вершині трендів цього літа.

Танкіні

Одна з головних прихильниць моди 1990-х, Белла Хадід недавно поділилася знімком в танкіні з логотипом журналу Playboy.

Реклама
Купальник teddy

Махрова тканина, ключова тенденція 1980-х років, яка з оваціями повернулася в модну гру цього літа, знайшла своє відображення і на купальниках. Гейлі Бібер вибрала модель кольору щербета і доповнила її ніжною прикрасою для тіла.

У стилі 1970-х

Емілі Ратаковскі перенесла тренд 1970-х на пляж, додавши до купальника плетений гачком капелюх і золоті прикраси для створення сучасного стилю.

Клітинка

Принт у клітинку, спочатку популяризований Бріджит Бардо, тепер друкується й на купальниках — завжди актуальний і ніжний.

Графічний принт

З огляду на те, що чорно-біла клітинкака — одна з найголовніших тенденцій літа, Кара Делевінь втілила її у графічній версії.

Спортивний купальник

Суцільний купальник яскравого кольору і з сексуальним вирізом, як у Алессандри Амбросіо, переносить нас просто в дев'яності.

Довгі рукава

Голландська модель Ромі Стрейд змінила традиційний верх бікіні на версію з довгими рукавами в підкресленому спортивному стилі — і не прогадала.

Анімалістичний принт

Великий тренд літа 2021 року: леопардовий принт на роздільному купальнику з високою посадкою сексуальний і елегантний образ, як у Жизель.

Неон

Адут Акеч вибрала просту, але ефектну модель купальника кислотно-яскравого кольору і доповнила її легкою оверсайз-сорочкою.

Mix&match

За прикладом Джилл Кортлев, пом'якшити тваринний принт радимо за допомогою простих однотонних низів.

Горох

Чорно-білий горох — невід'ємна частина образу в буржуазному стилі, і тепер цей принт знайшов відображення і на купальниках сміливого крою. Топмодель Лілі Олдрідж доповнила його відповідною блузою.

Прикраси

Класичне бікіні актуального відтінку, доповнене ювелірними деталями розміру XXL, — беззаперечний тренд цього літа.

Асиметрія

Чорний суцільний купальник — must-have літнього гардеробу. Керолайн Мерфі вибрала модель з асиметричними деталями, що підкреслюють лінію плечей.

Рюші

Топ у м'яких відтінках, який вибрала Шанель Іман, з рюшами, бічним вирізом і народним принтом ідеально підходить для створення стильного пляжного образу.

Неопринт

Топмодель Шанель Ньясіасе вибрала бікіні в оновленій ультрамодній версії з теплим принтом і яскравими кольорами, доповнивши образ прикрасами.

Текст: Marie Courtois

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.