До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 способів носити металік кожного дня

Металік – один з головних трендів цієї весни, який легко можна вписати у вечірній гардероб, але не завжди зрозуміло, як носити його у світлий час доби. На щастя, є багато способів додати трохи футуризму і блиску до повсякденного образу цього сезону. Можна починати експериментувати з металізованим блиском з маленьких деталей – сумки, туфель або аксесуарів, у той час як сміливі дівчата можуть приміряти відразу кілька відтінків золотого і срібного ламе, що допоможе створити образ героїні з майбутнього.

Героїні стритстайл-хронік вже освоїли новий тренд та продемонстрували стильні металік-образи на вулицях головних столиць моди. Так, модниці поєднують срібні топи з джинсовими спідницями довжиною нижче коліна і витонченими босоніжками, вдягають шкіряні металізовані штани з білими сорочками і кросівками, приміряють світловідбивні куртки на голе тіло, а також демонструють свою прихильність до ефектних образів із золотої і срібної парчі.

Реклама

Vogue.ua показує 15 способів вписати металізований блиск у щоденний гардероб, від купальників до літніх плащів.

<b>металлик1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.