До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

14 незвичайних образів на Геловін

Зелений спортивний костюм з "Гри в кальмара", шовкова чорна комбінація і штучне хутро а-ля Круелла, образи з головного камбека цього року "Пліткарки" або реюніон "Бенніфер" — vogue.ua зібрав 14 ідей для костюмів на Геловін, які точно варто спробувати.

"Гра в кальмара"
Фото: Netflix

Радше за все, мелодійна пісенька "Тихіше їдеш — далі будеш" звучала у вашій голові в останні кілька тижнів. Подякувати за це можна найпопулярнішому серіалу Netflix "Гра в кальмара". Південнокорейський трилер переглянули 111 мільйонів користувачів по всьому світу — і їх кількість продовжує зростати. Модним натхненням можуть стати гравці, одягнені в зелені спортивні костюми з білими цифрами, вишитими на куртках, та "VIP-персони" в загрозливих масках тварин і шовкових халатах. А також лялька — літературний персонаж, який перетворився на смертоносного робота з її скромними кісками та помаранчевим сарафаном.

Реклама
Круелла
Фото: Disney

"Круелла Де Віль, Круелла Де Віль, якщо вона тебе не лякає, то більше ніяке зло не зможе". Костюм має бути таким же жахливим, як прізвисько цієї героїні. Фільм просто розкриває передісторію лиходійки, однаково демонструючи стиль та інтригу. Допоможуть у створенні образу різні ансамблі чорного, білого та червоного.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Попзірка, яка нещодавно заручилася зі своїм хлопцем Семом Асгарі, цьогоріч досягла успіхів щодо відновлення власної незалежності, а армія шанувальників підтримувала її на кожному етапі шляху. Документальний фільм Netflix "Брітні проти Спірса" пролив світло на тінь її 13-річного опікунства. Зовсім недавно зірка оголосила в Instagram про можливість написати книгу, щоб розповісти свою історію. Надихайтеся її легендарними сценічними образами, щоб висловити свою підтримку руху #FreeBritney.

"Бенніфер"
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Коли новини про відновлення роману пари поширилися в Instagram, соцмережі вибухнули. Надихнутися на парний вихід можна образами фільму "Джільї". Попри те, що після виходу фільм отримав неоднозначні відгуки, його справедливо можна назвати капсулою часу для перспективних стосунків пари.

"Пліткарка"
Фото: Gotham

Улюблені кіногерої з Верхнього Іст-Сайду знову модно прикрашають телеекрани в перезапуску серіалу "Пліткарка" від HBO Max. Чак, Серена і Блер пішли, але новий склад, змінивши їх, тримає смолоскип еліти Манхеттена. Немає часу кращого для того, щоб змахнути пил зі шкільної форми або яскравої спідниці.

"І просто так..."

Відтоді, як Керрі Бредшоу востаннє вимкнула свій ноутбук роки тому, ми замислювалися, чим вона займатиметься просто зараз — і, що важливіше, у що вона одягатиметься. HBO Max продовжує улюблену історію "Сексу у великому місті" мінісеріалом під назвою "І просто так...", вихід якого заплановано на грудень цього року. Вбрання Шарлотти, Саманти, Міранди або Керрі в цей Гелловін — ідеальний спосіб втілити в життя образи культового ситкому 1990-х.

"Друзі"

Після майже двадцятирічної перерви всіма улюблений ситком "Друзі" повернувся на екрани на своє 25-річчя. Дженніфер Еністон, Мет’ю Перрі, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан та Девід Швіммер продовжили роботу з того місця, на якому зупинилися, завдяки HBO Max. "Епізод, де вони знову збираються разом", перший епізод перезавантаження втілює ностальгію за 1990-ми роками, які можуть стати натхненням для образу на цей Гелловін.

"ВандаВіжен"
Фото: Disney+

У мінісеріалі, прем'єра якого відбулася на Disney+ у січні, знялися Елізабет Олсен у ролі Ванди (також відомої як Червона Відьма) та Пол Беттані у ролі її коханого Віжена. Безліч науково-фантастичних моментів виправдають будь-які чаклунські вбрання, які ви дістанете з гардероба.

"Чорна вдова"
Фото: Walt Disney Studios Motion Pictures

Ще один сольний фільм про супергероя Marvel Comics, цього разу зі Скарлетт Йоханссон і Флоренс П'ю в головних ролях, розповідає історію російських шпигунок і про жахи, які вони пережили, ставши фатальними жінками. "Чорна вдова" розкриває нерозривний зв'язок між сестрами, а ваш образ має наслідувати її приклад.

"Сімейство Кардаш'ян"
Фото: Rex

Коли зіркова сім'я оголосила, що вони залишать позаду "Сімейство Кардаш'ян", це стало шоком. Серіал тривав 20 сезонів і вважається найтривалішим реаліті-шоу у США. Життя реальних персонажів розвивалося разом із їхнім почуттям стилю. Ностальгійний настрій допоможе підтримати одяг з леопардовим принтом і туфлі на платформі з далекого 2007 року.

"Гола" сукня Меган Фокс

Відтворити "голу" сукню Меган Фокс, в якій вона з'явилася на премії VMA MTV, під силу тільки найсміливішим модницям. Фокс віддала перевагу зухвалості, а не скромності, вибравши сукню Mugler, яка перевернула традиції червоної килимової доріжки.

Good 4 You
Фото: Geffen Records

Коли на початку січня хіт Drivers License зайняв своє місце в плейлистах, не піддатися пристрасній ліриці Олівії Родріго було неможливо. Невдовзі після цього було випущено її блюзовий альбом Sour. Глянцеві латексні рукавички, гліттер та переводні татуювання — головні маркери музикального кліпу Good 4 U, яким варто надихнутися цього Гелловіна.

Total pink
Фото: Netflix

Дебют Кім Кардаш'ян в Saturday Night Live викликав шок і трепет — як щодо акторської гри, так і щодо одягу. Юристка, мати, модель, актриса, медійна особистість та бізнес-вумен вибрала неоново-рожевий образ Balenciaga, щоб виступити з монологом, який вразив публіку. Хто знав, що Кім може з такою грацією завдавати комедійних панчлайнів?

"Крик"
Фото: Everett Collection

"Крик" — майбутній слешер, який вийде в кінотеатрах у січні наступного року. Проте двохвилинного трейлера, випущеного минулого тижня, достатньо, щоб воскресити минулу епоху 1990-х. Кортні Кокс, Нів Кемпбелл та Девід Аркетт з початкового складу повернуться, щоб протистояти новому вбивці.

Текст: Lauren Sanchez

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.