До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 пар сірих джинсів, як у Сари Джессіки Паркер

Сара Джессіка Паркер відома своєю любов'ю до витонченого взуття і квіткових суконь, але не менше, ніж ці романтичні елементи, вона любить класичні сірі джинси, у яких 5 листопада відвідала дискусію у межах підтримки її нового фільму "Тут і зараз".

Сара Джессіка Паркер

Сірий денім вона обирає і для прогулянок з донькою, і для публічних виходів. У гардеробі у актриси кілька пар різних відтінків – для вечірки Chanel у межах кінофестивалю Tribeca вона до темно-сірих скінні підібрала широку блузу і твідовий жакет, а на презентації власної колекції весільних суконь з'явилася у джинсах з високою талією і чорному трикотажному топі. Є у неї і світліші моделі, за допомогою яких легко збалансувати її пристрасть до яскравих аксесуарів.

Реклама

Vogue.ua вибрав 10 пар сірих джинсів, які допоможуть не тільки повторити образ улюбленої актриси, але і мати надійну базу для будь-якого випадку.

<b>GreyJeansSarah</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.