До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних худі і світшотів з українскою символікою

Худі та світшоти – базовий елемент гардеробу, без якого неможливо уявити повноцінний модний весняний арсенал. Затишні толстовки вже давно не асоціюються винятково зі спортивним стилем, зараз їх легко вписати як у діловий гардероб, так і комбінувати з жіночними речами: спідницями в складку або сукнями з флористичним принтом. Пропонуємо поповнити свій весняний гардероб модними худі й світшотами з українською символікою – від патріотичних гасел до зображень національного герба або прапора України.

Сьогодні худі та світшоти – ультрамодний предмет одягу, за допомогою якого можна не лише скласти актуальний образ, а й підтримати українську економіку. Зараз багато малих бізнесів в Україні намагаються відновити свою роботу, присвячуючи свої колекції сміливій і мужній українській армії. Бренди випускають практичні толстовки з патріотичною символікою в класичних білих і чорних відтінках, а також пропонують худі та світшоти у життєрадісному жовтому кольорі або у блакитному відтінку, що символізує свободу. Так, український бренд Atelier No5 представив оригінальний світшот з баскою в молочному відтінку, One by One пропонує вибирати толстовки з гаслом "Доброго вечора, ми з України", а Friends of Fashion випустив патріотичний дроп, до якого увійшли світшоти з написами "Ukraine — is the capital of great people" ("Україна – столиця великих людей") та Freedom in DNA" ("Свобода у ДНК") – це те, з чим асоціюється український народ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.