До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 блакитних сорочок, як у Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер прилетіла до Лондона після відпустки на грецькому острові Міконос і відразу потрапила до об'єктивів папараці. Американська топ-модель відвідала чоловічий фінал Вімблдону, який тривав цілих п'ять годин. Для цього виходу вона вдягла практичний і привабливий комплект з вільної блакитної сорочки і білих міні-шортів з високою талією.

Кендалл Дженнер

Поєднання блакитного і білого – дует, з яким складно помилитися, і його варто взяти на озброєння всім, хто тяжіє до класики. На окрему увагу заслуговує сорочка Дженнер: впадає в око стильний благородний відтінок і правильна посадка, а подовжений рукав з широким манжетом надають їй розслабленого виду. Таку річ сміливо можна обрати і для більш формальних виходів разом зі спідницею-олівцем, вільними однотонними брюками або лляною двійкою. Vogue.ua вибрав 10 блакитних сорочок, які точно знадобляться в гардеробі.

Реклама

<b>BlueSHIRT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.