До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільна сукня Анджеліни Джолі

Анджеліна не тільки знаменита актриса, а також успішна режисерка, філантропка, посол доброї волі ООН у справах біженців, мати шістьох дітей і просто сильна й вродлива жінка. Але сьогодні не про це. Vogue.ua згадує її легендарний весільний образ.

Ескіз весільної сукні Анджеліни Джолі

З нагоди весілля з Бредом Піттом Анджеліна Джолі вибрала сукню Atelier Versace. Над створенням вбрання працював модельєр Дому, Луїджі Массі, а також шестеро дітей Джолі й Пітта. Массі переніс дитячі малюнки — різноманітні квіти, веселих чоловічків та інші милі зображення — на поділ сукні й фату нареченої. Автором обручок для пари став ювелір Роберт Прокоп, який раніше створив для Джолі її каблучку для заручин.

Реклама
Весільна сукня Анджеліни Джолі

Весільне вбрання Джолі було виготовлене із шовкового сатину в лаконічному вінтажному стилі: пишна спідниця, ніжне драпірування на декольте й довгий шлейф з вишитими на сукні малюнками її дітей, які також з’явилися й на шовковій тафті. Завершили образ білі атласні туфлі Versace. У цей важливий день Анджеліна не тільки відмовилася від букета нареченої, але майже не носила прикрас, крім каблучки й ​​пари сережок. Під розкішною фатою ховалася висока лаконічна зачіска. Що стосується Бреда Пітта, то він одягнув один зі своїх костюмів, а ось краватку довелося позичити в одного із синів, оскільки він забув свою.

Весілля Анджеліни Джолі й Бреда Пітта

Нагадаємо, що весілля Джолі й Пітта відбулося 23 серпня в невеликій церкві в Шато Міраваль — старовинному замку на півдні Франції, що належить парі з 2012 року. У день весілля зіркової пари Донателла Версаче привітала Анджеліну з важливою датою словами: "Краса, шик і розум. Це ти, Анджеліно. Я бажаю щастя й всього найкращого тобі й твоїй чудовій родині. З любов’ю, DV".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.