До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця-олівець — головний гіт осені за версією скандинавських модниць

Тиждень моди в Копенгагені нерідко задає тренди на весь майбутній сезон. Тут однаково цікаво спостерігати як за локальними марками — ненудними й самобутніми, так і за стилем місцевих модниць. Цього сезону багато хто з них знову звернув увагу на спідницю-олівець — річ, що зазвичай асоціюється з офісним строгим дрес-кодом, і за карантинний рік удома стала для багатьох чужою. Але час нарешті вилазити зі зручних спортивних костюмів і повертатися до ладу, а ефектна спідниця-олівець допоможе це зробити із шиком.

До того ж гості Тижня моди в Копенгагені пропонують не зациклюватися на чорній або сірій класиці. На вулицях міста можна було побачити й елегантні моделі в молочній колірній гамі, і барвисті варіанти, і спідниці зі шкіри. Щоб уникнути асоціацій з офісною уніформою, радимо вибирати спідниці, що закривають коліна й не обмежують рухів, а також не боятися експериментувати з аксесуарами. Навіть пляжна плетена сумка змусить таку спідницю зазвучати абсолютно по-новому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.