До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які лялькові сукні вибирають модниці цього літа

У минулому весняно-літньому сезоні дизайнери повернули на модні подіуми тренд на лялькові сукні, подібні до вбрання принцес, – пишні спідниці з фатину та сітки, невагомі рукави, каскади романтичних шлярок і рюшів, дещо наївні принти та відкладний комір. Цього літа лялькові силуети й надалі супроводжують нас вулицями модних столиць. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і розібрався, які babydoll сукні вибирають модниці цього сезону.

Білий колір – справжній синонім літа. Міні та мідісукні, іноді доповнені грайливими візерунками, перфорацією, торочками й легкими рукавами, посіли своє місце в літньому гардеробі, прикрасивши традиційну маленьку білу сукню ретро-шармом. Здебільшого цього літа модниці відмовилися від солодких цукеркових відтінків на користь інших інтерпретацій класики: знайомий силует тепер супроводжується бездоганними деталями, як-от акцентна лінія талії, принтовані манжети та рюші.

Реклама

Окрім цього, класичні сукні-сорочки з бавовни також набули нового крою: рукави-волани та розкльошений нижній кант так і навіюють мрійливий шик та дитячу невимушеність. Головними помічниками модниць у таких образах стали балетки, що впевнено повернулися на модну арену минулорічного сезону, а також взуття на високих підборах, що було тріумфатором показів Versace.

Такі невагомі білі лялькові сукні також є ідеальним полотном для нових стилістичних експериментів. Наприклад, їх можна ефектно поєднувати з топами або жилетам, виготовленими в техніці кроше – сучасному прочитанні старомодного бабусиного в’язання. Також у пару до таких суконь варто вибирати сумки з рафії, що додають усьому образу особливого шарму.

Також у центрі уваги опинилися сукні з квітчастим принтом, моделі з каскадів рюш і шлярок, а також варіанти з великокаліберними бантами на спині. Так, у фокусі яскраві й ті, що приваблюють погляд, – пристрасні червоні, ніжні рожеві та освіжні блакитні.

Фото: Getty Images, IMax Tree.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.