До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Нью-Йорку

Цього сезону Тиждень моди в Нью-Йорку зібрав натовп зірок зі всього світу завдяки насиченому розкладу, який включає шоу не тільки місцевих брендів Proenza Schouler, Peter Do та Tom Ford, а й навіть покази европейских дизайнерів. Так, у п'ятницю Fendi відсвяткували 25-річчя культової сумки Baguette, а у понеділок американський Vogue влаштовує свій перший Vogue World з нагоди 130-річчя. Враховуючи велику кількість шоу, презентацій та вечірок, на вулицях Нью-Йорку не менш цікаво, тому пропонуємо розглянути найкращі образи гостей.

Streetstyle

Streetstyle-інфлюєнсери цього сезону обирають багато деніму та шкіри в своіх модних виходах. Дівчата віддають перевагу практичному та універсальному вбранню, яке підійде як джял вечірки, так і для міських справ. Ми бачили крізь штани карго, скомбіновані з сексуальними корсетами чи затишними кардиганами, брючні костюми широкого крою та трикотажні сукні з вирізами.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.