До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити жилет на голе тіло цієї осені

Жилет – справжня знахідка прийдешнього сезону, що чудово адаптується під будь-який гардероб. Прихильники мінімалізму вже не раз співали оду цьому предмету, знаходячи щораз нові й нові способи його стилізації. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок під час останніх Тижнів моди і зʼясував, як ефектно носити жилет на голе тіло.

Доки на вулиці пануватиме тепла погода, варто неодмінно спробувати вдягнути стильний костюм з жилетом. Дизайнери представляють широкий вибір фасонів, матеріалів та принтів, тож вибір лишається за вами. Візьміть до уваги не тільки класичну й уже давно знайому стилізацію зі взуттям на підборах, а й незвичний варіант. Спортивні кросівки матимуть якнайкращий вигляд з костюмами з жилетом сірого кольору. Також можна вибрати й рибальські сандалії.

Реклама

Не полишає першості в переліку головних тенденцій і канадський смокінг – джинсові костюми, які цього сезону також модернізувалися до улюблених джинсів і жилета. Для прогулянки під час прохолодної погоди варто додати джинсову куртку, а також сумку з деніму, щоби легко опанувати стильний denim total look. Для офіційних виходів згодяться костюми-трійки, що складаються зі штанів, жилетки й жакета. Особливо ефектними будуть монохромні образи, зібрані в одному кольорі. Надихнутися допоможуть виходи зірок вуличної моди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.