До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити яскраві босоніжки цього літа

Яскраві барви захопили вулиці модних столиць цього сезону. Про ефектні кольорові сукні ми вже розповідали, а сьогодні розглянемо не менш колоритні аксесуари – різноманітні босоніжки, здатні враз збагатити будь-який образ. Vogue.ua зʼясував, як стильно носити яскраві босоніжки цього літа.

Найпростіший спосіб вписати яскраве взуття в образ – вибрати класичну базу. Тут у хід підуть улюблені джинси або сукні класичних відтінків. Віднайти натхнення допоможе вихід модниці Леоні Ганне: вона зримувала жовті аксесуари з білою сукнею з торочками. Не менш креативним стане яскравий total look – робіть ставку на насичений бузковий, що забарвлює мінісукні, жакети та, звісно, босоніжки.

Реклама

Окрім цього, можна зіграти ва-банк і зробити ставку на контрастні поєднання. Червона сукня довжини міді ідеально пасуватиме до босоніжок насиченого зеленого кольору, що з руки Bottega Veneta вже кілька сезонів поспіль не сходить з модного Олімпу, а насичений смарагд варто римувати з яскраво-рожевим взуттям. Не варто забувати й про логоманію, що охопила світ моди: спідницю-олівець, прикрашену монограмами, можна ефектно поєднати з неоновими босоніжками на високій платформі.

Джинси також стануть у пригоді під час складання повсякденного гардероба. У пару до них вибирайте незвичні та трохи зухвалі босоніжки. Такі можна знайти в Loewe: цього літа моделі бренду прикрашають флакон з лаком для нігтів або щойно розбите яйце. Не забувають streetstyle-зірки й про шовкові сукні-комбінації та вміло поєднують їх з елегантними босоніжками з тонкими ремінцями навколо ніг.

Фото: IMAXTree, Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.