До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити оверсайз-блейзери цього сезону

З надзвичайно широкими плечима та довгими рукавами, що сягають далеко за межі пальців, – шанувальниці модної індустрії дедалі частіше вибирали обʼємні блейзери під час останніх тижнів моди в Мілані, Парижі та інших містах. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, які оверсайз-блейзери вони вибирають цього сезону.

Хоча вибір оверсайз-крою не є чимось новим, цього сезону зірки вуличної моди піднесли цю ідею на новий рівень, вибираючи широкі плечі, великі вилоги та подовжені рукави. Блейзер, що вже ввійшов до гардеробів, спонукає розглянути новий спосіб багатошаровості на осінь. Попри те, що це не найпрактичніший предмет, він пропонує напрочуд багато варіантів стилізації.

Реклама

Адаптувати широкий силует можна завдяки просторому вовняному пальту, накинутому поверх. Окрім цього, варто скористатися всіма перевагами вільного крою й скомбінувати блейзер з улюбленим трикотажем, а відтак він слугуватиме як верхній одяг навіть після завершення літнього сезону.

Стримані сірі блейзери класичного крою, що походять на чоловічі, або барвисті рожеві чи жовті – вибір завжди за вами. Носіть такі оверсайз-жакети соло або поєднуйте з улюбленими сукнями, штанами чи мініспідницями – простір для безлічі стилізацій відкрито.

Текст: Josefin Forsberg

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.