До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: штани puddle – головний тренд цієї осені

Комфорт і далі залишається однією з основних вимог до будь-якого одягу, тож не дивно, що мішкуваті штани тріумфують у вуличній моді цього сезону. Штани puddle характеризуються надмірно розкльошеним подолом. Ця модель із тенденцій 1990-х має андрогінний характер і вже зʼявилася на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023 у жіночих та чоловічих колекціях. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць у штанах puddle та зʼясував, як стильно носити їх уже цієї осені.

Мʼякі відтінки

Цей рік, безсумнівно, став роком контрастів. Попри те, що ми стали свідками приголомшливого успіху разючих яскравих кольорів, нейтральні відтінки не перестають протистояти своєму відходу на другий план. Цієї осені робіть ставку на puddle-моделі блідої гами.

Реклама
Чорно-біла класика

Цей сезон буде абсолютною одою вічному хроматичному дуету, який утворюють чорний і білий. Цю пару кольорів визнано максимальним вираженням елегантності та вишуканості. Моделі, що поєднують класику із сучасністю, стали надійним вибором модниць, які демонстрували свої образи під час Тижня високої моди на початку року. Вибирайте комплекти, що складаються з блейзера і штанів puddle з картатим принтом, а золоті прикраси й аксесуари допоможуть завершити образ.

Деконструкція

Одна з ключових стилістичних формул, що допоможе вирізнити штани puddle, — одягнути їх з елементами з вирізами. Паризький вуличний стиль засвідчив: власну індивідуальність допоможе увиразнити комплект з блейзера-жилета та штанів, що імітують характерну модель puddle.

Поєднання з "пухнастим" верхнім одягом

"Пухнастий" верхній одяг Teddy не втрачає популярності в сезоні осінь-зима 2022/2023. Рекомендуємо поєднувати улюблену модель штанів з хутряними елементами гардероба. Так можна створити ідеальний союз для будь-якої нагоди.

Текст: Rebeca Domenech

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.