До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші кардигани цієї осені

Модний кардиган — незамінна інвестиція в осінньо-зимовий гардероб, з якою можна скласти цікаві багатошарові образи в холодну погоду. Пухнасті кардигани або моделі з грубим плетінням, які ніби з любов’ю вив’язала бабуся, надійно зігріють взимку, а тонший трикотаж слугуватиме ідеальним базовим шаром. Для надм’якої насолоди носіть кардигани з кашеміру, які ніжно обійматимуть ваші плечі. Streetstyle-зірки вже опанували цей модний прийом і показують свої затишні образи на вулицях головних столиць моди. Дівчата додають кардигани поверх плісованих спідниць і сорочок з відкладним коміром, накидають поверх базових футболок і водолазок, поєднують зі шкіряними штанами або діловими костюмами, заправляють у строгі спідниці й одягають їх соло з улюбленими джинсами.

Streetstyle

Кардигани просто створені для осінньо-зимового сезону. За допомогою них можна швидко утеплитися й скласти модні багатошарові образи. Вибирайте об’ємні в’язані моделі, які можна носити замість жакетів щодня, робіть ставку на вкорочені моделі до талії, які слугуватимуть альтернативою светрам цього сезону, і купуйте яскравий трикотаж, щоб забарвити сірі будні. Vogue.ua зібрав наймодніші кардигани цього сезону і показав, з чим їх носити.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.