До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити біле взуття восени

Заведено вважати, що чорне взуття — найпрактичніша та найуніверсальніша пара на осінньо-зимовий період, проте цього року в неї з’явився серйозний конкурент у вигляді білих пар. Черевики на грубій підошві в кольорі білих лілій, козаки із сіруватим підтоном, ботфорти-панчохи в льодовому білому кольорі, чоботи-труби у відтінку топленого молока або елегантні ботильйони з діамантовим блиском стали одним з головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022. Біле взуття має відразу кілька переваг. По-перше, воно освіжає образ і має більш виграшний вигляд на тлі темних пар взуття. По-друге, на ньому видно розпливи солі, а отже воно не менш практичне. Ну й нарешті, воно легко поєднується з усіма відтінками й має мінімалістичний, шляхетний і дорогий вигляд. Ще сумніваєтеся, тоді читайте далі.

белая обувь тренды осень-зима 2021/2022 Streetstyle

Цього сезону кожна модниця зможе вибрати собі пару білого взуття, адже в колекціях дизайнерів представлені різні варіанти — від черевиків на щодень до вечірніх чобіт на високих підборах. Streetstyle-зірки давно придбали актуальне біле взуття й охоче демонстрували його на минулих Тижнях моди — від Парижа до Нью-Йорка. Модниці вибирали масивні чоботи з фактурним ліпленням Valentino, ботфорти-панчохи на платформі Prada, грубі моделі на тракторній підошві Gia Couture, козаки Haider Ackermann та елегантні моделі з тисненням Jimmy Choo. Дівчата носили їх з об’ємними пальтами, зухвалими мініспідницями й дутими куртками, з квітчастими сукнями й кардиганами, а також зі шкіряними штанами й чоловічими блейзерами. Пропонуємо подивитися, з чим носять біле взуття streetstyle-активістки в модних столицях.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.