До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим модниці поєднують червоне взуття

Головна героїня, на ім’я Дороті Гейл, з казкового фільму "Чарівник з країни Оз" ясно дала зрозуміти, що червоні туфлі, безумовно, є культовим взуттям не тільки у фільмах, але й у житті. Уже пройшло понад 80 років із часу виходу фільму, а червоне взуття так і не вийшло з моди. Попри те що в оригінальній літературній версії Лаймена Френка Баума туфлі були срібного кольору, для фільму їх вирішили поміняти на яскраво-червоні — і не помилилися. Загалом у кадрі туфлі мали соковитіший колір і контрастніший вигляд на тлі дороги із жовтої цегли.

Кадр з фільму "Чарівник з країни Оз"

Дизайнери не перестають співати оди любові червоному взуттю. Щосезону можна побачити нові моделі відтінків червоного — від Versace до Simone Rocha. Цей владний і провокаційний колір здатний адаптуватися до будь-якої естетики. Знаменитості та streetstyle-зірки добре із цим знайомі, тому використовують червоне взуття не тільки для світських виходів, але й у повсякденному житті. Дівчата часто вибирають червоні чоботи, туфлі або ботильйони як яскраві акценти в образі або використовують червоне взуття як продовження монохромного вбрання.

Реклама
Streetstyle

На перший погляд, здається, що сміливий червоний колір важко вписати в повсякденні вбрання, проте це не так. Він легко комбінується з іншими відтінками — синім, рожевим, чорним, білим, зеленим або фіолетовим, а головні модниці охоче використовують його саме у взутті у власних образах. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-активісток і показав, із чим вони носять червоне взуття цієї осені.

<b>Streetstyle: с чем модницы сочетают красную обувь</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.