До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найвизначніші тренди цієї осені

Рік за роком осінній сезон засвідчує, що речі першої потреби в холодну погоду, як-от светри й теплі дублянки, залишаються незмінними, хоч де ви будете. Різноманітні шарфи й головні убори також увійшли до списку, а багатошаровість стала ключовою стилізацією. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок і розібрався, які елементи гардероба стали найбажанішими цієї осені.

Картаті спідниці

Картатий принт — справжня осіння класика, та, здається, цього сезону він увійшов в абсолют завдяки спідницям, що відсилають до шкільної естетики. Утім, міні та міді, прикрашені картатим принтом, ідеально пасують і поза контекстом. Носіть їх з улюбленою дублянкою, джемперами та чоботами в армійському стилі, аби скласти комфортний і практичний образ на щодень.

Реклама
Довгі жилети

З настанням першої осінньої прохолоди модниці озброїлися максіжилетами. Такі довгі безрукавки вони поєднували з асиметричними спідницями, високими чоботами й теплими кашеміровими лонгслівами. Не варто відкидати їх і коли температурний режим змінюються на прохолодніший – довгі жилети стануть у пригоді в разі багатошарової стилізації для максимального збереження тепла.

Шарфи

З настанням холодів аксесуари виконують не тільки естетичну функцію, а й практичну, тому є невіддільною частиною осінніх образів. Тож не дивно, що майже кожен образ streetstyle-зірок під час останніх Тижнів моди супроводжували саме теплі шарфи. Вовняні й кашемірові, екстрадовгі та "дуті", яскраві або принтовані — дизайнери пропонують великий асортимент, а вибір, як і завжди, за вами.

Капор

Капор — чудова альтернатива обридлим в’язаним шапкам. Ці головні убори надійніше захищають від холоду, особливо в пронизливі морози. Поєднуйте їх з пальтами класичних для осені відтінків або улюбленим денімом — капор легко віднайде своє місце в будь-якому образі.

Дублянка

Дублянка — стильний і теплий різновид верхнього одягу осінньо-зимового сезону. Завдяки поєднанню шкіри й овчини ця куртка неодмінно зігріє навіть у найлютіші морози. Цієї осені варто звернути увагу саме на довгі дублянки: такі пальта не тільки захистять від сильного вітру, а й стануть найліпшими спільниками будь-якого гардероба.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.