До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найкращі образи знаменитостей у Каннах

За вуличним стилем знаменитостей на Каннському кінофестивалі так само цікаво спостерігати, як і за модними образами червоної доріжки. Це варте того, щоб зупинитися і розгледіти їхнє вбрання детальніше. У 2023 році церемонія розпочалася з вечері в готелі Martinez, щоб відзначити 76-ту річницю фестивалю. Актриса Брі Ларсон з'явилася у сорочці на ґудзиках Chanel, а Клер Голт вибрала розслаблений костюм піжамного силуету.

Гелен Міррен була однією з перших гостей, які прибули в Канни, — вона вийшла з аеропорту в смарагдово-зеленому пальті та пов'язці на голові. Модель Айріс Лоу також була помічена під час прогулянки Французькою Рив'єрою у м'якому трикотажі в стилі 2000-х років. Водночас Лора Геррієр зробила ставку на сукню у гороховий принт у французькому стилі, а Фріда Аасен вибрала стриманий образ, що складався з білої сорочки і широких нюдових штанів. А от дозу класичної каннської елегантності привнесла Ума Турман, яка доповнила свій сірий костюм солом'яним капелюхом Dior і сандалями. Нижче представлені найкращі streetstyle-образи знаменитостей у Каннах у 2023 році.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.