До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найбажаніші сумки сезону весна-літо 2023

Перевипуски вже знайомих моделей очолюють перелік найпопулярніших сумок. Так, навесні Prada перевипустили аксесуар з матової шкіри 1995 року, який уже є найбажанішою моделлю прихильниць вуличного стилю. Ця сумка зʼявилася і на весняно-літньому показі бренду 2023 року, і вона уже на шляху до того, щоб стати новою формою сезону. Яскраві сумки свідчать про веселість і фантазію модної індустрії, тоді як нейлонові варіанти задовольняють більш практичні потреби. Vogue.ua зібрав найефектніші виходи streetstyle-зірок під час останніх Тижнів моди та зʼясував, які сумки будуть в особливій шані наступного сезону.

Box Bag

Box bag, або cigar bag, – це аксесуар квадратної форми, лаконiчний або вигадливо прикрашений, проте завжди незмінно стильний. Найновіша форма сумки наступного сезону – елегантний прямокутник.

Реклама
Нейлон

Нейлонові моделі – практичний must-have під час Тижня моди і для щоденних образів. Особливий плюс аксесуара – у його стійкості до погодних умов.

Прикрашені намистинами

Тривимірні сумки з бісеру або намистин додають текстури та блиску вашому вбранню. Римуйте їх із сукнями з торочками або романтичними мідіспідницями.

Класичні мінісумки

Додайте нотку шику своєму вбранню з цими класичними мінісумками, у які неодмінно поміститься все необхідне.

Мʼякі моделі

Мʼякі "пухнасті" моделі – найкращі супутники розслаблених образів. Окрім цього, їм під силу привнести кокетливу текстуру та урізноманітніти вбрання.

У формі серця

Прийдешнього сезону варто також звернути увагу і на фігурні сумки у формі серця, грайливі та по-дитячому наївні.

Текст: Irene Kim

Фото: Phil Oh, Su Shan Leong

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.