До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яке пальто купити просто зараз

Верхній одяг відіграє головну роль у зимових ансамблях, адже це перше, що ми бачимо, коли зустрічаємо людей на вулицях. І погодьтеся, хоч які практичні та зручні пуховики, все одно в гардеробі має бути якісне, тепле й модне пальто. За допомогою нього можна за секунду перетворити образ зі спортивного в елегантний, а також змусити перехожих обертатися вам услід, якщо вибрати яскраву модель відтінку зеленої трави, літнього сонця або лазурової води.

Streetstyle

Цього сезону є кілька актуальних фасонів і головних відтінків пальт, на які полюють найзавзятіші модниці. Насамперед пальто в класичному відтінку camel, яке завжди можна знайти в колекціях Max Mara. Вибирайте моделі вільного крою або жіночні із заходом серед овчинних пальт, кашемірових, шкіряних або вельветових. Якщо вже маєте таке базове пальто, пропонуємо придбати верхній одяг у яскравих небанальних кольорах: блакитному, помаранчевому, зеленому або пурпуровому. Таке пальто поліпшуватиме настрій навіть похмурої погоди та даруватиме вам часточку затишку й щастя. Не забувайте про пухнасті пальта-овечки, які легко можуть конкурувати з шубами щодо теплоти, або про двобортні моделі строгого крою. Vogue.ua зібрав наймодніші пальта, які треба встигнути придбати зараз, і показав, як їх носять streetstyle-зірки.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.