До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні високої моди в Парижі

Розпочався Тиждень високої моди. Багато які бренди вже встигли показати свої кутюрні колекції, серед них Giambattista Valli, Chanel і Christian Dior. Попри те, що більшість шоу проходить у диджитальному форматі, головні модниці все одно виходять на вулицю, щоб показати нові образи й потрапити в об’єктиви фотографів. З огляду на вбрання streetstyle-зірок, у Парижі нині прохолодна й похмура погода, через що дівчата здебільшого вибирають практичні й комфортні речі.

Streetstyle

Цієї зими гості кутюрного Тижня моди відклали ошатні сукні й підбори та вбралися в денім, кросівки й об’ємний верхній одяг. Дівчата поєднували прямі джинси з дутими куртками й елегантними пальтами, дефілювали в широких картатих штанах і дублянках-авіаторах, а також одягали трикотажні костюми з кедами. Замість шарфів модниці зав’язували на плечі об’ємні светри й брали до рук культові сумки різних брендів. Vogue.ua зібрав найкращі образи streestyle-активісток на Тижні високої моди в Парижі.

Реклама

<b>стрит кутюр париж</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.