До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модно вдягнутися в дощовиту погоду цієї весни

Будь-які погодні умови можна обернути на свою користь. Наприклад, якщо на вулиці світить яскраве сонце, руки так і тягнуться до квітчастих невагомих суконь і нових босоніжок, а якщо йде дощ, то можна продемонструвати надмодні кросівки з високими носками або неонові гумові калоші Bottega Veneta, а також покрасуватися в стильних тренчах, університетських куртках -бомберах, анораках і плащах. Також згодяться бейсболки, панами, косинки й капюшони, щоб захистити зачіску від негоди. Пропонуємо зазирнути в Instagram-акаунти streetstyle-зірок, щоб побачити найактуальніші весняні образи для дощовитої погоди.

Попри те, що на календарі вже травень місяць, найближчі кілька тижнів дуже дощитиме, а отже треба встигнути підготувати свій гардероб до несподіваних опадів і скласти стильні образи на щодень. Відомі fashion-блогерки й трендсетерки в таку погоду віддають перевагу спортивним курткам, що захищають від вітру й дощу, а також всіляким тренчам — від класичних піщаних варіантів у стилі Burberry до кольорових моделей сучасного крою. Німецька модниця Каро Даур не забуває про елегантний дрес-код навіть у період опадів. Надихнувшись образом блогерки, пропонуємо актуальне вбрання для ділової зустрічі — потрібно вдягти штани-банани, базову футболку, прикрасу-ланцюг, туфлі й модний молочний тренч. Ще один приклад стильного образу на роботу показала Вікі Радер — модниця скомбінувала білу сорочку, штани-палацо, лофери в чоловічому стилі, темно-зелений тренч і панаму.

Реклама

Для образів вихідного дня варто придивитися до сторінки streestyle-зірок Леоні Ганне, Матильди Джерф, Алісії Родді й Ельзи Госк. Дівчата легко поєднують джинси з анораками Christian Dior або Saint Laurent, спортивні штани в стилі 1990-х з куртками-бомберами, легінси з яскравими дощовиками, шкіряні куртки з об’ємними худі, а також класичні штани з елегантними боді й кросівками. Більше образів streetstyle-активісток дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.