До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити жилет на голе тіло

Якщо спекотні літні дні застигли зненацька, але розлучатися з улюбленим жилетом не хочеться, вихід є: спробувати його сміливу стилізацію на голе тіло. Костюмні, шкіряні, шовкові і джинсові варіантів багато. Vogue.ua зібрав найкращі streetstyle-образи модниць і з'ясував, з чим ефектно поєднувати жилет цього літа.

Найочевидніший варіант для спекотного літа подовжений жилет, який можна носити як сукню. В пару до такої моделі радимо підібрати лофери в тон і стримані аксесуари. Особливо ефектні цього літа м'які пудрові відтінки: припилена троянда або світло-бузковий. Ще один виграшний варіант комбо з деніму. Джинсова уніформа стане чудовим союзником для будь-якого виходу, а поєднання шкіряного жилета і укороченої пари світлого відтінку врятує тоді, коли "нічого надягти".

Реклама

Повітряне і універсальне поєднання жилета і спідниці довжини міді аж ніяк не про корпоративний дрес-код. Обіграти приталений верх радимо спідницею-плісе, асиметричною моделлю з аплікаціями чи напівпрозорим варіантом з органзи. Романтичний настрій образу підкреслять аксесуари: туфлі на підборах kitten heel і геометричні сумки.

<b>жилет с юбкой стритстайл</b>

Брючний костюм із жилетом безпрограшний літній дует. Такий образ підкреслить крихкість і силу та не потребуватиме додаткового обігравання. Жилет лаконічного дизайну з мінімальною кількістю деталей радимо поєднувати з широкими костюмними брюками-палаццо. Доповнити образ можна за допомогою яскравих аксесуарів і прикрас: капелюха-Федори, шовкової хустки і об'ємних браслетів.

<b>жилет с брюками стритстайл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.