До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити картату спідницю цієї зими

Клітинка принт на всі часи, а в цьому сезоні особливо популярні "гусячі лапки" і "шахівниця". Не варто ховати улюблену картату спідницю на дальню полицю з приходом зими правильний стайлінг допоможе зустріти холодну погоду комфортно і тепло. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle й Instagram-зірок для натхнення на нові стилістичні експерименти.

Найбажанішими в цьому сезоні виявилися картаті комплекти з піджака з чоловічого плеча і мініспідниці. Такий образ буде доречним у будь-якій ситуації і для офіційної зустрічі, і для післяобідньої сімейної прогулянки. Доповнити його можна однотонною водолазкою, об'ємним плетеним шарфом і ботильйонами на незвичайних підборах, як у героїнь streetstyle-звітів. Instagram-модниці також не залишилися осторонь. Короткі картаті спідниці цієї зими вони пропонують носити з ультрапопулярними вовняними кардиганами, як у Мері Джин, довгим чорним пальтом, як у Емілі Франчески, лоферами або армійськими черевиками на шнурівці, як у Каті Кастеллано. Надати образу ще більшої грайливості допоможуть аксесуари золоті сережки і ансамблі перстнів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.